HAOS ŠIROM FRANCUSKE: Svi sa nestrpljenjem gledali prozivku, a kada su videli BENZEMU - USLEDILO JE LUDILO! (VIDEO)
Foto: printscreen/instagram/redcachenetwork

Mnogo im je nedostajao

HAOS ŠIROM FRANCUSKE: Svi sa nestrpljenjem gledali prozivku, a kada su videli BENZEMU - USLEDILO JE LUDILO! (VIDEO)

Didije je Benzemu precrtao nakon što je navodno učestvovao u ucenjivanju nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije eksplicitnim snimkom

Objavljeno:

Čovek koji ove sezone na svojim plećima nosi Real Madrid do pobeda, francuski internacionalac Karim Benzema vraća se u nacionalni tim Trikolora.

Selektor Trikolora Didije Dešan je juče odredio spisak 26 igrača za Evropsko prvenstvo, a među pozvanima se našao i prognani Benzema

Ljubitelji fudbala u ovoj zemlji pažljivo su pratili objavljivanje spiska igrača, a kada je prozvano ime Karima Benzeme, nastao je pravi haos.

Mnogi su proslavili povratak sjajnog napadača koji je prethodnih šest godina bio nepravedno zapostavljen od strane Dešana i to zbog stvari koje nemaju nikakve veze sa fudbalom.

Didije je Benzemu precrtao nakon što je navodno učestvovao u ucenjivanju nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije eksplicitnim snimkom.

- Ponosan sam na povratak u reprezentaciju Francuske i zahvalan sam na povjerenju koje mi je ukazano - poručio je sjajni napadač.

Napadač Reala poslednji put je igrao za nacionalni tim 8. oktobra 2015. godine protiv Jeremije kada je upisao dva gola i asistenciju.

Posle fantastične sezone u Realu selektor je rešio da mu oprosti grehe i pruži novu priliku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.