PARTIZAN ŽELI TROFEJ: Igrači svesni su da će biti teško, maksimalno fokusirani jedva čekaju početak meča (VIDEO)
Foto: FK Partizan

OČEKUJU POBEDU

PARTIZAN ŽELI TROFEJ: Igrači svesni su da će biti teško, maksimalno fokusirani jedva čekaju početak meča (VIDEO)

Finale se igra u utorak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić"

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana pripremaju se za finale Kupa, optimisti su uoči utakmice sa Crvenom zvezdom i žele da osvoje trofej u ovoj sezoni.

- Očekivanja su sigurno, kao i svakom drugom igraču ovde i treneru, pobeda. Mi ćemo se potruditi da se pripremimo najbolje što možemo i pokušati da osvojimo trofej ove godine - rekao je igrač crno-belih Svetozar Marković.

Fudbaleri Partizana igraju u utorak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde u finalu Kupa. To će biti šansa crno-belima da osvoje trofej ove sezone, pošto su crveno-beli odbranili šampionsku titulu.

Marković se složio sa konstatacijom da derbi utakmice nekad nisu lepe za gledanje, pošto se igra na rezultat.

- Derbi nije baš prelep za gledanje, ali takmičimo se i mi i oni, igramo na rezultat. Jedna je utakmica, sigurno da ni ovaj derbi neće biti prelep za gledanje - ocenio je Marković.

Napadač Partizana Fili Holender rekao je da očekuje pobedu, ali je naveo da će ekipi nedostajati navijači, kojih neće biti na stadionu zbog koronavirusa.

- Očekujem pobedu, naravno. Teška je utakmica, finale, ali pozitivna su očekivanja. Za mene je negativno što nema navijača, smatram i za sve saigrače, ali moramo da prihvatimo. Već duže vreme je tako, ali ja volim sa navijačima da igram, nadam se što pre - naveo je madjarski fudbaler.

Sa njim se složio i Marković.

- Derbi bez navijača nije isto što i derbi sa navijačima. Već smo malo i zaboravili kako je sa navijačima, tako da bismo voleli da su tu sa nama, ali takva je situacija. Jedva čekamo da se vrate na stadion - dodao je Marković.

Fudbaleri Partizana Slobodan Urošević i Aleksandar Šćekić žele trofej Kupa.

- Ostala nam je još ta jedna utakmica da završimo ovo na najbolji način. Daćemo sve od sebe, potruditi se da dobijemo utakmicu i uzmemo trofej. Derbi kao derbi, nikada nije bio nešto mnogo otvoren, a pogotovo sada što je nagrada trofej. Mislim da neće biti mnogo lep fudbal, ali mi smo tu da igramo na rezultat - rekao je Urošević.

- Poslednja utakmica u sezoni, finale Kupa, biće mnogo teško, ali idemo na pobedu da uzmemo taj trofej i zadovoljimo nas i sve naše navijače. U derbiju nema puno kalkulisanja, najbitnija je pobeda, sve ostalo se ne gleda, zaboravi se posle jednog dana - dodao je Šćekić.

Mladi igrač Partizana Nemanja Jović rekao je da ekipa ima tri dana da se pripremi za utakmicu i pobedi.

- Sigurno da je jak derbi, da se igra jako motivisano, da je to posebna utakmica. Tri dana mirne glave i idemo da dobijemo. Normalno se spremam, kao i uvek. Tu smo, fokusirani smo maksimalno. Jedva čekamo derbi - rekao je Jović.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.