NEMILOSRDNI PREDSEDNIK BENEVENTA: Inzagi i igrači dobili BIZARNU kaznu za ispadanje iz Serije A!
Foto: EPA/Mario Taddeo

NA PREDLOG BESNIH NAVIJAČA

NEMILOSRDNI PREDSEDNIK BENEVENTA: Inzagi i igrači dobili BIZARNU kaznu za ispadanje iz Serije A!

Benevento je briljirao u prvom delu sezone i bili su deseti na tabeli, ali su u nastavku totalno zakazali i na kraju će se vratiti u Seriju B nakon samo jedne sezone u eliti

Objavljeno:

Fudbaleri Beneventa kolo pre kraja sezone u Seriji A ostali su bez šansi da zadrže status u najjačem rangu italijanskog fudbala.

Benevento, Krotone i Parma već su eliminisani, pa ćemo ih od naredne ponovo gledati na terenima Serije B.

FK Benevento
foto: EPA/Mario Taddeo

Ekipa Beneventa je jedina imala šanse da se spasi do poslednjeg kola, ali su u šokantnoj završnici ostali bez tri boda u duelu protiv već otpisanog Krotonea.

Benevento je vodio sa 1:0 od 13. minuta golom Lapadule, neverovatno je šta su sve promašili do kraja utakmice, a to im se osvetilo na zaista najgori način.

Krotone je u trećem minutu sudijske nadoknade uspeo da izjednači na 1:1 i tako ugasi sve nade ekipi koju s klupe predvodi legendarni Filipo Inzagi.

Filipo Inzagi
foto: EPA/Mario Taddeo

Benevento u poslednjem kolu igra u gostima protiv Torina koji ih je sinoćnjim remijem upravo i teoretski otpisao u borbi za opstanak. Očekivalo se da ćemo u Torinu gledati spektakularan okršaj za opstanak, ali se to neće desiti.

Predsednik kluba Oreste Vigorito je odlučio da zbog ispadanja na čudan način kazni svoju ekipu i trenera.

Kalćomerkato je objavio da je Vigorito odbio da kupi ekipi avionske karte za meč protiv Torina i oni će na putovanje krenuti sutra, ali autobusom.

To ne bi bilo ništa čudno da ovaj put ne traje čak 12 sati u jednom smeru. Navodno, ovu ideju dali su navijači Beneventa, a njih je poslušao predsednik kluba i odlučio je da ekipa u Torino ide autobusom.

Benevento je briljirao u prvom delu sezone i bili su deseti na tabeli, ali su u nastavku totalno zakazali i na kraju će se vratiti u Seriju B nakon samo jedne sezone u eliti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.