NIJE VELIČINA KLUBA SAMO U NOVCU I MOĆI: Tadić objasnio zašto je odbio BARSELONU!
Foto: EPA/Olaf Kraak

zna šta znači ajaks

NIJE VELIČINA KLUBA SAMO U NOVCU I MOĆI: Tadić objasnio zašto je odbio BARSELONU!

Katalonski klub je prvu titulu prvaka Evrope osvojio tek posle reformi koje je napravio Johan Krajf - legenda Barse, ali pre toga Ajaksa...

Objavljeno:

Dušan Tadić (31) je jedan od retkih igrača kome je ugledni francuski list L'Ekip dao čistu desetku posle jednog nastupa. Bilo je to kada je kapiten Ajaksa dirigovao briljantnom partijom slavnog amsterdamskog kluba na Santijago Bernabeuu 2019. - 4:1 protiv Real Madrida.

Srbin igra na vrhunskom nivou od povratka u holandski fudbal leta 2018. godine - trese mreže, asistira saigračima kao na tacni, statistika je nestvarna, pravi je lider tima...

FK Ajaks
foto: Profimedia

Logično, našao se na meti trenutno popularnijih, moćnijih i bogatiji klubova. Među njima je prošlog leta bila Barselona. Ali, uz sve to, ipak nije veći klub. Bar ne za kapitena reprezentacije Srbije.

- Barselona? Ta prilika je bila prošle godine, ali sam rekao NE. Ajaks je moj klub i sve radim za njega. Dolazak u Amsterdam je najbolja odluka koju sam u životu doneo. Ovo je uvek bio klub mojih snova, po filozofiji, velikanima koji su nosili ovaj dres, istoriji i navijačima. Ajaks je najlepši klub na svetu, jedan od najboljih u Evropi. Svako želi da dođe kod nas, a ako poboljšamo sitne detalje možemo da napravimo razliku na kontinentalnom nivou – jasan je bio Dušan Tadić u razgovoru za holandski Telegraf.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.