NEJMAR SE OPROSTIO OD PRIJATELJA! Poznati di džej poginuo bežeći od žene, kada ga je skoro uhvatila u preljubi
Foto: printscreen/instagram/neymarjr

Šokantno

NEJMAR SE OPROSTIO OD PRIJATELJA! Poznati di džej poginuo bežeći od žene, kada ga je skoro uhvatila u preljubi

U kritičnom stanju je prevezen u bolnicu gde je i podlegao povredama

Objavljeno:

Pari Sen Žermen je osvojio Kup Francuske pobedivši u finalu Monako sa 2:0. Iako je to bio povod za veliko slavlje, prva zvezda Parižana Nejmar je sa mnogo emocije i tuge proslavio ovaj trofej.

Naime, pre neki dan je Nejmar izgubio najboljeg prijatelja, poznatog brazilskog "di džeja" MC Kevina koji je poginuo posle pada sa hotelskog balkona. A fudbaler je na proslavi pehara bio sa majicom na kojoj je bio lik njegovog tragično stradalog druga.

MC Kevin je pao sa petog sprata hotela u Rio de Žaneiru 16. maja, a tamošnji mediji su javili da je razlog pada pokušaj bekstva od supruge. Navodno, pomenuti "di džej" je u sobi bio sa jednom manekenkom i želeo je da se izvuče iz preljube.

Nejmarov prijatelj je navodno imao ideju da sa balkona skoči direktno u bazen, ali je pogrešio i pao je pored. U kritičnom stanju je prevezen u bolnicu gde je i podlegao povredama.

"O Globo" piše da je MC Kevin bio u sobi 502 sa modelom Bjankom Domingez, dok je bežao od supruge Deolejn Bezera koju je, zanimljivo, oženio pre nekih 20 dana.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.