NESTVARAN POTEZ NEJMARA NA TRENINGU: Opet mu se isprečila stativa! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

ove magije nije bilo protiv sitija...

NESTVARAN POTEZ NEJMARA NA TRENINGU: Opet mu se isprečila stativa! (VIDEO)

Pred klubom iz "grada svetlosti" je težak zadatak u uzvratnoj utakmici u Mančesteru, ali i borba za odbranu titule u Ligi 1

Objavljeno:

Nejmar je bio sjajan u revanšu svog Pari Sen Žermena protiv Bajerna u četvrtfinalu Lige šampiona, ali je izostao gol. Dva puta je Brazilac pogađao stativu, jednom prečku, a u prvoj utakmici polufinala protiv Mančester sitija nije viđen veliki deo njegove magije, ali ni Mbapeove.

Brzo je Nejmar popravio raspoloženje posle bolnog poraza u Parizu (1:2) i na treningu pokazao da je spreman da juri čudo u revanšu jednim spektakularnim potezom - ali, opet mu se isprečio okvir gola.

Podigao je loptu sa zemlje sjajnim potezima desnom nogom, a onda iz okreta šutirao sa kontra-felšom, nije imao sreće.

Lopta je pogodila stativu...

Nejmar je inače nedavno dogovorio produžetak saradnje sa "Svecima" i kada potpiše novi ugovor trebalo bi da zarađuje 36 miliona evra po sezoni.

Trenutni ugovor napadača ističe u junu 2022. godine, tako da će novim ostati u Parizu još četiri godine.

Nejmar i njegov menadžerski tim znaju da niti jedan klub u Evropi danas ne može izjednačiti ili povećati ovu ponudu s obzirom na činjenicu da je ekonomska kriza pogodila sve zbog pandemije.

Očekuje se da će detalji ugovora biti završeni vrlo brzo, a Nejmar bi trebalo da dobije i ogroman bonus za novi potpis, od oko 10 miliona evra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.