OGROMNA NAGRADA ZA USPEH: Pojavili se detalji Stankovićevog novog ugovora, veliki bonus za ulazak u Ligu šampiona
Foto: Starsport

bolje što je ostao

OGROMNA NAGRADA ZA USPEH: Pojavili se detalji Stankovićevog novog ugovora, veliki bonus za ulazak u Ligu šampiona

Obavezao se na vernost do 2024. godine

Objavljeno:

Dugo se govorilo o mogućem odlasku Dejana Stankovića sa klupe Crvene zvezde. Na radost svih navijača ovog kluba to se nije deslilo pošto je Stanković oberučke prihvatio novi ugovor sa crveno-belima.

Srpski stručnjak želi da nastavi započeti posao u matičnom klubu, i pokuša da napravi istorijski uspeh.

Potencijalni plasman u Ligu šampiona zaokružio bi njegov trenerski napredak, najavio ozbiljnu evropsku karijeru, mada bi na Marakani bili zadovoljni i plasmanom u Ligu Evrope.

Obavezao se na Stanković na vernost Crvenoj zvezdi do 2024. godine i dobio povišicu, pošto će po slovu novog ugovora zarađivati 600.000 evra na godišnjem nivou (50.000 mesečno). Imaće Dejan Stanković još neke vrlo lepe benefite kada je reč o novom ugovoru.

Posebno, ako Crvena zvezda treći put u klupskoj istoriji stigne do Lige šampiona. U tom slučaju Stanković će dobiti astronomski novac. Prema saznanjima Mocart Sporta, on bi u tom slučaju bio nagrađen sa 500.000 evra.

Mladi stručnjak će dakle biti debelo nagrađen u slučaju uspešnog leta. U slučaju da odradi ugovor do kraja Dejan Stanković bi postao najdugovečniji trener u novijoj istoriji Crvene zvezde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.