DELIJE SPREMITE ŠLEMOVE - BOMBA NA VIDIKU: Ljubimac navijača ponovo na "Marakani"!
Foto: Espreso

STIŽE

DELIJE SPREMITE ŠLEMOVE - BOMBA NA VIDIKU: Ljubimac navijača ponovo na "Marakani"!

Iskusni vezni fudbaler je praktično postigao verbalni dogovor oko transfera

Objavljeno: 10:26h

Crvena zvezda izuzetno ambiciozno ulazi u sledeći prelazni rok. Glavne mete su Aleksandar Kolarov, Aleksandar Prijović i Aleksandar Dragović, ali u crveno-belom tabori žarko želi da dovedu još jednog veterana i to ljubimca navijača - Nenada Krstičića, saznaje Mondo.

Iskusni vezni fudbaler je praktično postigao verbalni dogovor sa Zvezdom oko transfera, ali sve malo "koči" njegov klub AEK. Kolege iz Grčke prenele su nam informaciju da je Krstičić nezadovoljan u Atini i da želi da napusti klub godinu dana pre isteka ugovora, tako da je već tražio čiste papire, međutim u AEK-u bi ipak želeli da zarade novac na njemu.

Zvezda nema mnogo novca da plati za obeštećenje, tako da se nadaju da će Krstičić, koji je već u Beogradu, uspeti da ubedi klub da raskinu ugovor. Ovaj igrač mogao bi da osnaži vezni red Dejana Stankovića i ponovo bude bitan faktor na putu ka učešću u Ligi šampiona.

Vezni fudbaler je bio deo tima koji je dominantno osvojio titulu i napravio čudo u Salcburgu, ali je već na zimu 2018/19 otišao iz kluba u Grčku, posle određenih nesuglasica koje su u međuvremenu rešene.

Prošle sezone odigrao je ukupno 36 mečeva za AEK, postigao jedan gol, a bio je i na spisku selektora Dragana Stojkovića, mada nije igrao u martovskom ciklusu.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.