SRPSKI TRENER NA KONFERENCIJI ZAPLAKAO ZBOG BOLESNE ĆERKE: Niko ne zna da je u bolnici već 30 dana! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

POTRESAO SE

SRPSKI TRENER NA KONFERENCIJI ZAPLAKAO ZBOG BOLESNE ĆERKE: Niko ne zna da je u bolnici već 30 dana! (VIDEO)

Potom se dotakao skandala koji su izazvali Vranjanci i izneo svoje viđenje situacije

Objavljeno:

FK Radnički iz Sremske Mitrovice je obezbedio opstanak u Prvoj ligi Srbije nakon meča sa Dinamom iz Vranja. Isti je prekinut u 64. minutu pri rezulatu 1:1 jer je stručni štab gostiju povukao svoje igrače sa terena.

Trener Radničkog Bogdan Korak posvetio je opstanak u ligi svojoj ćerki, a onda i objasnio zašto.

- Nikad nisam bio sam, kompletno su ljudi iz uprave bili ovde svaki dan, vodili računa da nam nešto ne fali. Igrači su vratili na terenu na najbolji način. Ovaj opstanak, malo mi je teže, posvećujem svojoj ćerci. Niko u klubu ne zna da je ona u bolnici već 30 dana. I biće u redu. To je to. Hvala vam na svemu, malo sam emotivno reagovao - rekao je Korak, koji je zaplakao nakon tih reči.

Potom se trener domaćih dotakao skandala koji su izazvali Vranjanci i izneo svoje viđenje situacije.

- Mi smo i prošlu utakmicu imali problem, ili neće da dođu treneri, ili ih smenjujemo ili neće da dolaze na konferenciju. Prošli put Zoran Milinković nije došao, sad i ovaj trener, ne znam zašto nije došao. Mi smo imali totalni napad sa 6-7 igrača u napadu na 1:1, išli smo da dobijemo utakmicu i dobili bismo ih, kako smo ih nagazili, dobili bismo sigurno. Zašto su se naljutili, to je već stvar FSS, oni jedva čekaju takve stvari u našem fudbalu sigurno.

- Ja nisam navikao na takav fudbal da izađem napolje. Pa šta je trebalo mi da uradimo posle meča u Loznici, primili smo dva gola, a lopta nije ni prešla liniju i izgubili smo 2:1, na konferenciji nisam rekao nijednu reč o sudiji, čestitao sam i izašao sam, sa teškom mukom. Ne znam zašto su ljuti. Mi smo čestito odradili ovaj deo prvenstva kao nijedna ekipa u ligi - zaključio je Korak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.