STIŽE DRAGOVIĆ!? Aleksandrov agent potvrdio da je zbog Zvezde ODBIO ponudu još jednog kluba
Foto: EPA/Sebastien Nogier

LEPO LEPO

STIŽE DRAGOVIĆ!? Aleksandrov agent potvrdio da je zbog Zvezde ODBIO ponudu još jednog kluba

Fudbaler samo želi da svoj klupski status želi da reši pre okupljana sa Austrijom u okviru pripema za Evropsko prvenstvo

Objavljeno:

Prema rečima agenta Aleksandra Dragovića, Maksa Bilefelda austrijski reprezentativac je odbio ponudu Dinama iz Moskve zbog želje da dođe u Crvenu zvezdu.

On je Terziću obećao da će potpisati za Zvezdu kada mu istekne ugovor sa Bajerom u junu mesecu i to kao slobodan igrač, što znači da klub iz Ljutice Bogdana neće potrošiti ništa na njegov dolazak.

Od trenutka kada je Aleksandar bio u Beogradu u obavio prve razgovore sa čelnicima crveno-belih ne prestaje da se govori o tome gde će nastaviti svoju karijeru.

Aleksandar Dragović
foto: EPA/Christian Hofer

U trku za ovim iskusnim štoperom su ušli sem Zvezde i Trabzon, Leverkuzen i Dinamo koji je prema rečima menadžera otpao iz dalje trke.

On je od Turaka dobio ponudu od 2.200.000 evra godišnje, u igru se uključio i njegov sadašnji klub koji ga sada nagovara da ostane u njhovim redovima.

Sledeće nedelje je na programu poslednje kolo Bundeslige gde će se posle toga sve znati o budućnosti Dragovića u tom klubu. Njemu će prema najavama biti ponuđen jednogodišnji ugovor, pa ostaje da se vidi hoće li to prihvatiti.

Fudbaler samo želi da svoj klupski status želi da reši pre okupljana sa Austrijom u okviru pripema za Evropsko prvenstvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.