IGRAČ KOJI JE ODBIO ROMU PRE DVE GODINE DOLAZI NA ZAHTEV POSEBNOG: Murinjo već sklapa kockice za sledeću sezonu!
Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

njega ne može

IGRAČ KOJI JE ODBIO ROMU PRE DVE GODINE DOLAZI NA ZAHTEV POSEBNOG: Murinjo već sklapa kockice za sledeću sezonu!

Portugalski stručnjak će sigurno napraviti neke promene u igračkom kadru

Objavljeno:

Do kraja prvenstva u Seriji A ostala su još samo dva kola, a nakon toga klubovi će početi pripreme za novu sezonu.

Mnogi klubovi u Italiji ove sezone nisu baš oduševili svojim igrama, a među njima je i Roma. Rimski klub je ostao bez šansi da naredne sezone igra u Ligi šampiona, ali i Ligi Evrope.

Roma je trenutno na mesto koje vodi u novo UEFA-ino takmičenje, a to je Konferencijska liga. Međutim, nije sigurno da će se tu zadržati jer im opasno preti Sasuolo.

Jasno je da je pred Vučicom ogroman posao ovog leta, a to se posebno odnosi na Žoze Murinja koji će naredne sezone biti novi trener rimskog kluba.

Portugalski stručnjak će sigurno napraviti neke promene u igračkom kadru.

Već uveliko se špekuliše o tome ko bi mogao doći na Olimpiko ovog leta, a na mogućem spisku pojačanja pojavilo se još jedno veoma zanimljivo ime.

Naime, "Corriere della Sera" je objavio jutros da Muirinjo želi dovesti u Romu francuskog ofanzivca Alena Maksimina koji igra trenutno u dobroj formi u dresu Njukastla.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je bio na meti Rome pre nekoliko godina dok je igrao za Sent Entjen, ali je tada odlučio da odbije poziv iz Rima.

Francuz je u dosadašnjem delu sezone Premijer lige za Njukastl odigrao 23 utakmice i uspeo je dati tri gola i dodati još pet asistencija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.