E, ZATO JE POSEBAN: Murinjo nije ni seo na klupu "Vučice", a već je dobio mural!
Foto: printscreen/twitter/carlobonini

PRELEPO

E, ZATO JE POSEBAN: Murinjo nije ni seo na klupu "Vučice", a već je dobio mural!

Neverovatna strast navijača Rome uverila me da prihvatim ovaj posao i jedva čekam početak nove sezone

Objavljeno: 14:08h

Portugalski trener Žoze Murinjo od sezone 2021/22 biće na klupi Rome.

Iako tek treba da stigne na Olimpiko kako bi počeo sa radom, a to će biti nakon što se okonča aktuelna sezona, navijači u Rimu već su počeli da slave i da na razne načine obeležavaju činjenicu da će njihov klub trenirati jedan od najboljih svetskih trenera.

On se u Italiju vraća nakon 11 godina i osvojene titule sa Interom. Sa Romom je potpisao ugovor na tri godine, a dolazi nakon što je dobio otkaz u Totenhemu. Londonski klub je bio jedini u trenerskoj karijeri Posebnog sa kojim nije uspeo ništa da osvoji.

Po imenovanju za trenera Rome, Portugalac je rekao:

- Hvala porodici Friedkin što su me odabrali da vodim ovaj sjajan tim i da budem deo njihove vizije - poručio je Murinjo za zvaničnu stranicu Rome, pa je dodao:

- Nakon sastanaka s vlasnikom kluba i Tijagom Pintom, odmah sam shvatio kakve ambicije ima Roma. Oduvek su me takve ambicije motivisale i želim da zajedno izgradimo pobednički projekat tokom narednih godina.

- Neverovatna strast navijača Rome uverila me da prihvatim ovaj posao i jedva čekam početak nove sezone, a u međuvremenu želim Fonseki sve najbolje i nadam se da će mediji ceniti da ću s vremenom razgovarati o narednom periodu.

Navijači Rome slave, veruju u Murinja i nadaju se da će njihov tim osvojiti neki trofej posle dugo vremena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.