KATAI DANAS IGRAO 100. PUT U CRVENO-BELOM DRESU! "Jako je lepo obarati rekorde, ali nije primarno"
Foto: Starsport©

LEP JUBILEJ

KATAI DANAS IGRAO 100. PUT U CRVENO-BELOM DRESU! "Jako je lepo obarati rekorde, ali nije primarno"

Važno je da ispunimo naše ciljeve, nastavimo da osvajamo titule, kao i da igramo na velikim evropskim takmičenjima

Objavljeno:

Crvena zvezda je danas sa 5:0 savladala Bačku, i došla na korak obaranja svetskog rekorda po broju osvojenih bodova u jednoj sezoni.

A jednu specijalmu težinu je ova utakmica bila i za Aleksandra Kataija koji je dansns odigrao 100. put u crveno-belom dresu:

- Veoma mi je drago zbog ovog jubileja, zaista mi znači svaki minut koji provedem na terenu u crveno-belom dresu. Žao mi je što nema navijača na tribinama da podele sa nama igračima ovako velike uspehe. Jedan dug period iza nas, uspešna sezona, mnogo vezanih pobeda i utakmica bez poraza. Takođe mi je veoma drago što iz utakmice u utakmicu nastavljamo naš cilj koji smo zacrtali na početku sezone, a nadam se da ćemo ga i ostvariti - kaže Katai.

FK Crvena zvezda, Aleksandar Katai
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Ali ne stavlja svoje rekorde ispred kluba, jer smatra da je primarni cilj da se ostvare sve želje koje su zacrtali pre početka sezone:

- Sa jedne strane to stvarno lepo zvuči, a sa druge smatram da nama fudbalerima to i nije toliko bitno. Važno je da ispunimo naše ciljeve, nastavimo da osvajamo titule, kao i da igramo na velikim evropskim takmičenjima. Jako je lepo obarati rekorde, ali nije primarno - zaključio je prvotimac Zvezde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.