UBI GA PREJAKA REČ: Bivši igrač Zvezde ostao bez ugovora posle objave supruge!
Foto: EPA/Maciej Kulczynski

nemilosrdni

UBI GA PREJAKA REČ: Bivši igrač Zvezde ostao bez ugovora posle objave supruge!

Utisak je da su u Legiji još ranije doneli ovu odlukui

Objavljeno:

FK Legija iz Varšave je odreagovao na optužbe supruge Marka Vešovića tako što je otpustio bivšeg fudbalera Crvene zvezde!

Tamara Vešović je na Instagramu postavila stori u kom je optužila Upravu kluba za vrlo loš tretman igrača koji je bio jedan od najboljih pre teške povrede prošle godine.

Markova supruga je napisala kako mu Legija nije obezbedila adekvatno lečenje i kako su ga ponizili time što je morao da igra u četvrtoj ligi jer je daleko od prvog tima nakon dugog oporavka.

Klub je reagovao saopštenjem da produžetka ugovora sa Markom Vešovićem neće biti. U tamošnjim medijima stali su na stranu poljskog šampiona.

- Primer Marka Vešovića je savršena demonstracija kako možete za jedno veče pokvariti ono na čemu ste dugo radili. Dok neozbiljne optužbe njegove supruge nisu ugledale svetlost dana sve je nagoveštavalo da će Vešović ostati u Legiji. To su svi želeli, međutim navodi, uglavnom neosnovani, su promenili tu odluku. Legija je ovim potezom pokazala da ne dozvoljava nikome da je vređa i da to prođe nekažnjeno - pišu poljski mediji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.