SUPRUGA BIVŠEG ZVEZDINOG IGRAČA UDARILA PO NJEGOVOM SADAŠNJEM KLUBU: "Vi ste ga ostavili u invalidskim kolicima"
Foto: Printscreen/Instagram/troublemaker_tb

oštro

SUPRUGA BIVŠEG ZVEZDINOG IGRAČA UDARILA PO NJEGOVOM SADAŠNJEM KLUBU: "Vi ste ga ostavili u invalidskim kolicima"

Igra za rezervni tim Legije i klub mu verovatno neće ponuditi produžetak saradnje

Objavljeno:

Supruga bivšeg fubdalera Crvene zvezde Marka Vešovića je javno prozvala klub u kojem u kojem njen muž trenutno igra, a to je Legija iz Varšave.

Tamara Vešović je besna zbog načina na koji se klub iz Varšave ophodi prema njenom dragom, pa je sav "prljav veš" iznela na društvenim mrežama.

Vešović je prošle godine doživeo stravičnu povredu kolena na meču protiv Slaska, pa je oporavak bio težak i dug. Pre peha koji ga je zadesio bio je jedan od najboljih igrača ekipe iz Varšave, međutim, nakon povratka nije uspeo da se izbori svoje mesto u prvom timu.

Tamara Vešović
foto: Printscreen/Instagram/troublemaker_tb

Igra za rezervni tim Legije i klub mu verovatno neće ponuditi produžetak saradnje.

- Kada se najbolji fudbaler povredi zato što daje 101% klubu, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku - da li je to porodica? Kada mu kažete da vi ne možete da pokrijete troškove operacije i rehabilitacije, da li je to familija? Kada mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman ni 80% zato što vi nemate doktora, da li je to familija? Kada mu kažete da prvo mora da igra četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvi tim, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minut, da li je to familija? - postavila je pitanje Tamara na svom Instagram profilu.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.