SAGA JE ZAVRŠENA? Barselona dobila zeleno svetlo da angažuje ubojitog golgetera!
Foto: EPA

transfer snova!

SAGA JE ZAVRŠENA? Barselona dobila zeleno svetlo da angažuje ubojitog golgetera!

Treba takođe istaći da je Barselona već ranije dogovorila dolazak još jednog igrača Sitija, a to je mladi defanzivac Erik Garsija

Objavljeno:

Serhio Aguero će nakon deset godina napustiti Mančester siti, a karijeru će prema svemu sudeći nastaviti u Barseloni.

Argentinski napadač nije dogovorio produženje saradnje sa Građanima i on odlazi iz kluba kao slobodan igrač, a nova destinacija bit će "Kamp Nou".

Mundo Deportivo navodi da su klub i igrač pokazali ogromnu želju za saradnju, Aguero je spreman prihvatiti mnogo manju platu od one koju je imao u sitiju (14 miliona evra) i izvesno je da će postati novi član Barselone.

Sam Aguero se prethodnih meseci nudio klubu. Prethodnih dana su obavljeni novi kontakti i rukovodstvo kluba je dobilo zeleno svetlo da ga angažuje.

Barselona će dovođenjem Aguera pokušati dodatno da odobrovolji Lionela Mesija za potpis novog ugovora, jer su oni veliki prijatelji.

Aguero će se tako po svemu sudeći vratiti na terene La Lige gde je u periodu od 2006. do 2011. godine nosio dres Atletiko Madrida.

U dresu Jorgandžija je postigao 101 gol u 234 utakmice, a zatim je otišao u Mančester gde je sa Sitijem osvojio gotovo sve.

Imaće šansu da karijeru u ovom klubu kruniše trofejom Lige šampiona za koji će se Građani boriti protiv Čelsija.

Ukupno je Aguero u dresu Sitija odigrao 388 utakmica i postigao je fenomenalnih 258 golova.

Treba takođe istaći da je Barselona već ranije dogovorila dolazak još jednog igrača Sitija, a to je mladi defanzivac Erik Garsija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.