MORALO JE I TO DA SE DESI! Siti posle ove sezone ostaje bez najveće zvezde
Foto: EPA/Catherine Ivill

gde će dalje

MORALO JE I TO DA SE DESI! Siti posle ove sezone ostaje bez najveće zvezde

Argentinac je u redove građana stigao 2011. godine, i od tad je postigao 257 golova, i osvojio četiri osvajao Premijer ligu

Objavljeno:

Ono što se nedeljama unazad govorilo to se sad obistinilo, Serhio Aguero od leta neće više biti član Mančester sitija nakon ove sezone.

Argentinac je u redove građana stigao 2011. godine, i od tad je postigao 257 golova, i osvojio četiri osvajao Premijer ligu, jedan FA kup, pet Liga kupova i tri puta Komjuniti šild. Dok mu i dalje fali trofej Lige šampiona.

Aguerov doprinos u poslednjih deset godina bio je nemerljiv - kazao je predsednik Građana Al Mubarak.

- Njegovo ime biće zauvek urezano u srcima svih koji vole naš klub. Još nije trenutak za oproštajne govore. U međuvremenu mogu samo da najavim da ćemo uskoro naručiti izradu statue za Serhija. Biće ispred stadiona zajedno sa statuama Davida Silve i Vensana Kompanija.

Serhio Aguero
foto: AP/Rui Vieira

Aguero ove sezone je postigao samo jedan gol i ovakav epilog se mogao očekivati, jer nije bio u planovima Gvardiole u ovoj sezoni.

Već su krenula predbiđanja gde bi mogao Serhio da nastavi karijeru, neki ga sele u Barselonu kod svog kuma Lionela Mesija, dok drugi u PSŽ.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.