BARSA I REAL UTIČU NA TRANSFER DUŠANA VLAHOVIĆA: Sprema se velika LANČANA REAKCIJA
Foto: EPA/Claudio Giovannini

ludnica

BARSA I REAL UTIČU NA TRANSFER DUŠANA VLAHOVIĆA: Sprema se velika LANČANA REAKCIJA

On je priznao da je bio blizu Barselone, ali, ko zna, možda će ga sudbina na kraju odvesti u Real

Objavljeno:

I to nije Haland, jasno je da nemaju novca, ali su došli na ideju.

Velika želja Barselone, pre dva leta mogao bi da završi među Merengesima. Italijanski mediji pišu da je u pitanju Lautaro Martinez.

Novi italijanski šampion je u velikim finansijskim problemima, moraju da prodaju neku od zvezda, a duguju Realu oko 27 miliona evra za Hakimija. Marokanac je nezamenjiv kod Kontea, radi se o sjajnom fudbaleru koji je jedan od najzaslužnijih za titulu.

Formula je jasna, Real bi platio ukupno 90 miliona, tačnije 60, plus Hakimijeva rata čime bi oba kluba bila više nego namirena.

Perez bi našao napadača, Inter zadržao Hakimija, a i dobio neophodnih 60 miliona da nađe zamenu, moguće čak i Dušana Vlahovića.

Lautaro je izjavio posle titule da bez obzira na sudbinu Kontea ostaje u klubu, ali mogao bi da promeni mišljenje kada čuje predlog iz Madrida. Naime, Real mu nudi ugovor na pet godina vredan devet miliona po sezoni. To je gotovo četiri puta više nego što prima u Milanu.

"Bik" je ovu sezonu ipak završio u senci Romelu Lukakua koji je poneo najveći teret na leđima. Argentinac je u 45 mečeva ove sezone, računajući sva takmičenja dao 18 golova, tri manje nego prošle, mada je do kraja sezone još tri meča.

On je priznao da je bio blizu Barselone, ali, ko zna, možda će ga sudbina na kraju odvesti u Real.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.