RASIM LJAJIĆ JE GLAVNI FAVORIT ZA MESTO PREDSEDNIKA FSS-A! sudijska komisija ide u ruke Mažiću
Foto: Beta / Miloš Miškov

bombe na terazijama

RASIM LJAJIĆ JE GLAVNI FAVORIT ZA MESTO PREDSEDNIKA FSS-A! sudijska komisija ide u ruke Mažiću

Ljajić je, navodno, apsolutno spreman da se uhvati ukoštac sa nagomilanim problemima srpskog fudbala

Objavljeno:

Kako se pričalo posednjih dana, ovo je prvi put da se izlazi sa jasnim stavom ko bi mogao da postane prvi čovek u Fudbalskom savezu Srbije.

Po saznanjima "Novosti", na Terazijama se već ozbiljno iskristalisao prvi favorit za upražnjenu predsedničku fotelju u FSS, a reč je o Rasimu Ljajiću, nekadašnjem potpredsedniku Vlade Srbije i ministru u nekoliko saziva.

Rasim Ljajić
foto: Printscreen

Ljajić je, navodno, apsolutno spreman da se uhvati ukoštac sa nagomilanim problemima srpskog fudbala, pod uslovom da dobije odrešene ruke u sprovođenju mera koje će očigledno za pojedince i klubove biti prilično nepopularne.

Istovremeno se razmišlja i jednom od najvećih problema ovdašnjeg fudbala, a to je sudijska organizacija. Ideja je da ulogu prvog čoveka Sudijske komisije preuzme proslavljeni srpski arbitar, a sada čovek sa istim zaduženjnjem u FS Kipra Milorad Mažić. Prvi kontakti su uspostavljeni, jedini problem može da predstavlja Mažićev ugovor sa Kipranima, potpisan na dve plus jednu godinu.

Milorad Mažić
foto: EPA/Armando Babani

Rasim Ljajić je pre nekoliko dana predložen od strane Novog Pazara kao idealno rešenje za prvog čoveka srpskog fudbala i tada je prvi put pomenut kao rešenje za predsednika FSS. Prethodno su kao mogući kandidati pominjani Nemanja Vidić, Vladan Lukić, Mitar Mrkela i Nebojša Leković.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.