STIŽE MILIONČE U SURDULICU! Grčki velikan ozbiljno zainteresovan za najboljeg strelca Superlige
Foto: Starsport©

opa opa

STIŽE MILIONČE U SURDULICU! Grčki velikan ozbiljno zainteresovan za najboljeg strelca Superlige

Inaće Makarić ima još godinu dana ugovor sa klubom iz Surdulice tako da bi pozamašna cifra mogla da se slije u kasu ovog kluba sa juga Srbije

Objavljeno:

Fudbaleri Radnika iz Surdulice ove sezone postižu možga i najbolje rezultate od kada se takmiče u Superligi Srbije. Nalaze se u vrhu tabele i igrali su polufinale Kupa gde su poraženi od Crvene zvezde.

I ne samo to, oni u svojim redovima imaju najboljeg strelca najačeg po rangu takmičenja u Srbiji, to je Milan Makarić, koji je do sada postigao 26 golova i nedostaje mu samo još jedan da prestigne Aleksandra Pešića i postane najefikasniji igrač Superlige od osamostaljenja Srbije.

FK Radnik Surdulica
foto: Espreso.co.rs

Popularni srpski Dijego Kosta je ove sezone zasenio sve u klubu, a i van njega. Zbog toga telefoni u Surdulici ne prestaju da zvone jer se sada razni klubovi raspituju za Makarića.

Kao najzvučenije ima se spominje Olimpijakos koji je izašao sa konkretnom ponudom od 1.000.000 evra za napadača Radnika.

Inaće Makarić ima još godinu dana ugovor sa klubom iz Surdulice tako da bi pozamašna cifra mogla da se slije u kasu ovog kluba sa juga Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.