JUVENTUS ODLUČIO: Pirlo će ostati na klupi "Stare dame" do kraja sezone!
Foto: AP

A posle ćemo da vidimo

JUVENTUS ODLUČIO: Pirlo će ostati na klupi "Stare dame" do kraja sezone!

Torinska ekipa je u nedelju izgubio od Milana sa 0:3, posle čega su rosoneri treći na tabeli sa tri boda više

Objavljeno:

Nakon poraza od Milana 3:0, trener Juventusa Andrea Pirlo istakao je da ne želi da podnese ostavku na mesto šefa stručnog štaba.

Sada nakon prespavane noći čelni ljudi kuba iz Torina su imali sastanak na kome su odlučili da će Pirlo ostati na klupi do kraja sezone, preneli su danas italijanski mediji.

Pirlo je preuzeo ekipu prošlog leta, kada je zamenio Mauricija Sarija i to mu je prvi trenerski posao. Crno-beli nisu ove sezone ostvarili očekivane rezultate, nisu odbranili titulu u Seriji A i u završnici prvenstva bore se za plasman u Ligu šampiona.

Fudbal Italija preneo je da će se čelnici Juvenutsa danas sastati i razgovarati o Pirlu, ali da će mu dozvoliti da završi sezonu, pošto klub nema mnogo opcija, ali i zbog gustog rasporeda.

Juventus će u sredu igrati protiv Sasuola, a već posle tri dana igraća protiv novog šampiona Intera. Crno-beli će zatim igrati protiv Atalante u finalu Kupa 19. maja, a u poslednjem kolu u prvenstvu protiv Bolonje 23. maja.

Juventus je trenutno peti na tabeli Serije A, koje vodi u Ligu Evropa i zaostaje bod za Napolijem na četvrtom mestu, poslednjem koje vodi u Ligu šampiona.

Torinska ekipa je u nedelju izgubio od Milana sa 0:3, posle čega su roso-neri treći na tabeli sa tri boda više.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.