STRAVIČNE PRETNJE SINU JUVENTUSOVOG TRENERA: "Želim ti da umreš zajedno sa svojim ocem" (FOTO)
Foto: EPA/Sergey Dolzhenko

SRAMOTA

STRAVIČNE PRETNJE SINU JUVENTUSOVOG TRENERA: "Želim ti da umreš zajedno sa svojim ocem" (FOTO)

Nikolo Pirlo otkrio koliko problema ima zbog toga što je sin poznatog trenera

Objavljeno:

Fudbaleri i stručni štabovi fudbalskih klubova često su na meti onih koji im žele zlo. Najnoviji slučaj dolazi iz Italije, a reč je o pretnjama koje je dobio sin sin trenera Juventusa, Nikolo Pirlo.

Jedna od uvredljivih poruka koje je dobio glasi: "Želim ti da umreš zajedno sa svojim ocem", prenosi list "Koriere dela sera".

Na svom Instagram profilu objavio je sliku u kojoj je otkrio koliko problema ima zbog toga što je sin poznatog fudbalera i trenera.

- Nisam osoba koja sudi, ne radim to, svako ima pravo da radi ono što želi. Prvi to radim i ne bih nikad voleo da mi neko uskrati slobodu govora. Oni (roditelji) su me naučili da imam ideje i da iznad svega slušam druge, ali verujem da postoji limit u svemu, a limit u ovom slučaju odavno je premašen.

- Imam 17 godina i svaki dan dobijam poruke ovakvoh tipa, ne zbog toga što sam nešto uradio, nego samo zato što sam sin trenera kog oni ne vole. To je moja jedina greška i jedini razlog zašto svakog dana primam poruke koje su prepune raznih uvreda, ali i želja gde bi voleli da umrem. Voleo bih da se stavite u moju kožu samo na sekund i da zapitate sebe, kako biste se vi osećali?

Nakon ovih reči, Pirlo junior je dobio stotine poruka podrške. Trener Andrea Pirlo ima četvoro dece iz dva braka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.