HOROR, PRONAĐEN LEŠ BRITANSKOG FUDBALERA! Policija je potvrdila vesti
Foto: Printscreen/Twitter/@MirrorFootball

pakao

HOROR, PRONAĐEN LEŠ BRITANSKOG FUDBALERA! Policija je potvrdila vesti

Policija u potrazi za nestalim muškarcem je nažalost pronašla telo

Objavljeno:

Telo bivšeg engleskog fudbalera Džejmsa Dina, nekadašnjeg člana Halifaksa, Bjurija i Čorlija, pronađeno je nakon četvorodnevne potrage, potvrdila je policija Lankašira.

Din (35) nestao je u oblasti Osvaldtvistl, koja se nalazi jugoistočno od Blekburna, kasno u sredu uveče. Lokalna zajednica udružila se u potrazi za bivšim napadačem, a telo koje odgovara njegovom profilu pronađeno je u nedelju popodne. U izjavi koju je objavila policija stoji:

– Policija u potrazi za nestalim muškarcem je nažalost pronašla telo. Džejms Din (35) poslednji put je viđen u području Orčard Drajv u gradu Osvaldtvistl oko ponoći u sredu (5. maja). Telo koje odgovara Dinovom opisu pronađeno je u nedelju popodne. Posle opsežnih policijskih istraga danas je oko 14.25 sati (nedelja, 9. maja) nažalost pronađeno telo u području Moskovske mlinske ulice. Iako telo još uvek nije formalno identifikovano, veruje se da je to gospodin Din. Njegova porodica je obaveštena i naše misli su sa njima u ovom trenutku. Smrt se ne tretira kao sumnjiva i s vremenom će se obaviti post-mortum pregled. Želeli bismo da se zahvalimo svima koji su pomagali tokom potrage za Džejmsom.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.