U pravu je bio Iliev - takav nije igrao u Srbiji! Svi ste se uverili da je Leonardo majstor, ali zbog ovih činjenica je jedinstven! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

njegova priča je veoma zanimljiva

U pravu je bio Iliev - takav nije igrao u Srbiji! Svi ste se uverili da je Leonardo majstor, ali zbog ovih činjenica je jedinstven! (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo se malo kako je Brazilac došao u Partizan i šta mu se sve dešavalo kroz karijeru...
Objavljeno: 14:16h

Leonardo je na poslednje tri utakmice u Superligi Srbije postigao tri pogotka, od čega su dva direktno rešila pitanje pobednika.

Najpre je u finišu 152. Večitog derbija postigao gol za pobedu Partizana, da bi samo sedam dana kasnije fenomenalnim udarcem doneo crno-belima i tri boda protiv Metalca u Gornjem Milanovcu.

Najnoviju magiju sjajnog vezista videli smo i protiv Mladosti iz Lučana, kada je postigao pogodak iz slobodnog udarca, kakav se retko viđa na ovim prostorima.

Ne bi trebalo zaboraviti ni njegove golove protiv Spartaka iz Subotice, odnosno Napretka iz Kruševca (u okviru 1/16 finala Kupa Srbije).

Kada se govori o kvalitetu nekog igrača, konstantnost je jedan od parametara koji se mora uzeti u obzir...a Leonardove majstorije se ponavljaju iz vikenda u vikend.

Dakle, bez ikakve sumnje već sada možemo tvrditi da je dovođenje brazilskog fudbalera pun pogodak od strane Ivice Ilieva, iako je mora se priznati da je njegova akvizicija bila mač sa dve oštrice.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.