U pravu je bio Iliev - takav nije igrao u Srbiji! Svi ste se uverili da je Leonardo majstor, ali zbog ovih činjenica je jedinstven! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

njegova priča je veoma zanimljiva

U pravu je bio Iliev - takav nije igrao u Srbiji! Svi ste se uverili da je Leonardo majstor, ali zbog ovih činjenica je jedinstven! (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo se malo kako je Brazilac došao u Partizan i šta mu se sve dešavalo kroz karijeru...
Objavljeno: 14:16h

Jun 2016. godine... navijači Partizana već nedeljama čitaju po medijima kako bi klub iz Humske, trebalo da pojača izvesni Leonardo da Silva Souza.

Čas je njegov prelazak dogovoren, čas su pregovori otišli u pogrešnom pravcu...sportski direktor crno-belih Ivica Iliev u nekim izjavama otvoreno govori o tome da Partizan pokušava da dovede Brazilca, a onda u drugim demantuje svoje reči.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Marina Lopičić

Bliži se kraj šestog meseca u godini i sve je završeno. Srpski vicešampion je dobio novo pojačanje, a upravo Iliev o njemu govori u superlativima.

- Ne bih ga poredio ni sa jednim igračem koji je bio u Srbiji. To je fudbaler kakav se meni sviđa, kakvog sam oduvek želeo u Humskoj. Po meni, igrač takvog kvaliteta i potencijala nije bio u Partizanu. Evidentno, veliki! Da li toliko veliki koliko ga ja vidim - pokazaće vreme.

foto: partizan.rs

- Analizom smo došli do toga da je to igrač koji nam je potreban: rešava utakmice, pravi razliku, ne samo na nivou Srbije, već i na međunarodnom. Dobićemo igrača ozbiljnog evropskog kalibra.

Nije Leonardo jedini: Ovo su svi Brazilci koji su izazivali zemljotres na jugu i tresli Zvezdinu mrežu! (VIDEO)

Tri meseca kasnije možemo reći - Ivica Iliev je bio u pravu. Da li je igrač njegovog kalibra igrao u Srbiji? Još uvek je rano reći, ali da poseduje kvalitet da rešava utakmice, to je evidentno.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.