PODIJUM I TROFEJ SPREMNI, IGRAČI SE TUKU PO CELOM TERENU: Opšta makljaža posle finala Kupa u Brazilu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

treće poluvreme

PODIJUM I TROFEJ SPREMNI, IGRAČI SE TUKU PO CELOM TERENU: Opšta makljaža posle finala Kupa u Brazilu! (VIDEO)

Nažalost, ovo nisu ni izbliza najgore scene sa terena u ovoj južnoameričkoj državi

Objavljeno:

Scene nezapamćene makljaže stižu nam sa utakmice brazilskog niželigaškog kup takmičenja pod nazivom Kopa do Nordeste u kojem su snage odmerili Seara i Baia.

U ovom takmičenju ne važi gol u gostima. Seara je dobila prvi susret s 1:0 u gostima pa se nadala osvajanju trofeja na svom stadionu.

Međutim, Baia je golovima Rodriginja i Žilberta povela 2:0, da bi Žael u samom finišu izborio penale golom za domaće.

U penal seriji bolje su se snašli gosti koji su slavili 4:2. Tek onda je usledio onaj "najzanimljiviji" deo.

Dok su organizatori meča i takmičenja pripremali postolje, trofej i medalje igrači oba tima su se tukli na terenu. Udarali su se šakama, nogama, neki od igrača su bežali kuda su stigli...

Nakon nekoliko minuta "nereda" sve se smirilo pa je trofej na kraju uručen pobedniku koji je za nagradu dobio oko pola miliona evra, ali i učešće u 3. kolu Kupa Brazila.

Inače, koliko strasti u Brazilu znaju da pređu svaku ljudsku meru saznali smo 2013. kada se desilo zversko ubistvo na jednoj amaterskoj utakmici u Maranjau.

Igrač Žozemir Abreu nije prihvatio isključenje već je udario sudiju Otavia Žordaa da Silvu. Arbitar je izvukao nož i više puta izbo Abreua. Ovaj je preminuo na putu za bolnicu, a onda je nastao pravi horor.

Porodica i prijatelji Abreua su kamenovali Žordaa, a onda mu dsekli glavu inabili je na kolac, a telo isekli na komade...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.