Igrač koji je skinuo albanski dron bio je na pragu Partizana, a životna želja mu je Zvezda!
Foto: Fonetap

neobična priča

Igrač koji je skinuo albanski dron bio je na pragu Partizana, a životna želja mu je Zvezda!

Stefan Mitrović iako umalo nije završio na crno-beloj strani Topčidera voleo bi da zaigra za najvećeg rivala pre kraja karijere
Objavljeno: 09:28h
foto: Zorana Jevtić

- Odrastao sam na severu „Marakane“ sa bratom Aleksom i sanjao sam da zaigram u Zvezdi. Iz raznoraznih razloga taj san nisam dosanjao. Ne žalim zbog toga, ali ako ćete iskreno - voleo bih da odigram neku utakmicu za crveno-bele. Iz ove perspektive je to veoma teško. Znate i sami u kakvoj je situaciji naš fudbal. Evropa je miljama daleko od srpske lige, ali se nadam nekom boljitku - rekao je Mitrović za "Alo".

Ipak, 2011. godine umalo nije završio na suprotnoj strani Topčiderskog brda, među crno-belima, jer je bio prošao probu kod tadašnjeg trenera Aleksandra Stanojevića, ali na kraju nije potpisao ugovor.

foto: Fonetap

- Došao sam na probu u Partizan u leto 2011. Trener Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan i rekao mi je da ću potpisati ugovor. Onda se u sve uključio tadašnji sportski direktor Mladen Krstajić. Nije video sebe u kombinaciji, jer nisam dozvolio da se ugradi u moj ugovor - izjavio je tada Mitrović.

(Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.