DOVELI STE NAJGOREG OD NAJGORIH! Legenda Lacija opleo po Murinju koji je "oteran iz svih klubova u kojima je bio"!
Foto: EPA/Peter Powel

njegovi timovi igraju anti-fudbal

DOVELI STE NAJGOREG OD NAJGORIH! Legenda Lacija opleo po Murinju koji je "oteran iz svih klubova u kojima je bio"!

To govorim iako mi je pre sedam godina bio najdraži trener, draži i od Gvardiole, ali me baš razočarao - ispričao je Di Kanio

Objavljeno: 11:50h

Roma je juče na svojoj zvaničnoj stranici potvrdila da će od naredne sezone njen tim predvoditi Žoze Murinjo.

Tako će se "Posebni" nakon 11 godina vratiti u Seriju A što će sigurno biti veoma interesantno pratiti.

Navijači "Vučice" su oduševljeni što će Portugalac da preuzme kormilo njihovog tima i nadaju se da će Murinjo konačno vratiti klubu sam vrh Serije A.

Roma, FK Roma
foto: EPA/Alessandro di Meo

Međutim, nisu baš svi toliko impresionirani Murinjovim povratkom na Apenine. Nekadašnji igrač i kapiten Lacija, kontroverzni Paolo Di Kanio ostavio je glasovnu poruku svom prijatelju koji navija za Romu, a ista se našla ubrzo u javnosti.

- Doveli ste najgoreg od najgorih. Razumem da vam treba veliko ime sada, ali to je isto da ste doveli igrača koji je završio karijeru. Murinjo samo želi posao s dobrom platom. Dobio je sada treći otkaz u četiri godine i oterali su ga iz svih klubova u kojima je bio - u svom stilu, bez dlake na jeziku, počeo je Di Kanio.

Paolo Di Kanio
foto: EPA/Peter Powell

- Totenhem mu je dao nogu zbog očajnih rezultata i što za taj period nije uradio ništa, a potrošio je dosta novca. Uzimajući u obzir situaciju u Romi možda mu i bude dobro. Ali, kažem ti doveli ste najgoreg od najgorih. On je gotov u svakom smislu. Njegovi timovi ne igraju fudbal već anti-fudbal. Možda ćete uživati u pres konferencijama jer voli da je u centru pažnje, ali to je to. Želite rekonstrukciju tima, a doveli ste najgoreg što možete. To govorim iako mi je pre sedam godina bio najdraži trener, draži i od Gvardiole, ali me baš razočarao - ispričao je Di Kanio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.