OKRUGLO MILION EVRA: Stanojević ga vodio na pripreme, a sada je na meti Juventusa
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

poslata zvanična ponuda

OKRUGLO MILION EVRA: Stanojević ga vodio na pripreme, a sada je na meti Juventusa

Želja Partizana je da Sameda Baždara prodaju za pet puta veću cifru

Objavljeno:

Fudbalski klub Juventus poslao je ponudu za mladog igrača Partizana, Sameda Baždara.

Želja crno-belih bila je da prodajom krilnog napadača inkasiraju oko 5.000.000 evra, a kako od tog posla nema ništa, okrenuće se alternativnim rešenjima.

Italijanski gigant je poslao u Humsku 1 zvaničnu ponudu za najboljeg strelca i igrača kadetske selekcije. Ona iznosi 1.000.000 evra, mada ima indicija da je "Stara dama" spremna da plati i koju stotinu hiljada više za napadača koji je tokom ove sezone prevazišao vršnjake i sa 17 godina ubedljivo je prva perjanica tima Vladimira Ješića.

Kako prenosi Mozzart sport, čelnici Partizana se premišljaju. S jedne strane, novac im je potreban kako za tekuće obaveze, tako i da bi popunili prazninu u kasi (plan je bio to da učine transferom Asana), dok s druge veruju da je ponuda doskorašnjeg vladara Serije A mala u poređenju sa procenama stručnjaka o potencijalu Sameda Baždara.

Smatraju u Humskoj 1 da bi već naredne sezone, ako se bude pravilno razvijao i dobio šansu u prvom timu, talentovani centarfor mogao da vredi višestruko više. Možda i pet puta više nego što sad nudi Juve. Jedini je problem što vremena za čekanje nemaju. Baš kao ni novca.

Ukoliko ne ode u Italiju, kao najtalentovaniji izdanak generacije, Baždar bi trebalo da se oproba na letnjim pripremama i to drugi put pod komandom Aleksandra Stanojevića, pošto je zimus putovao u turski Belek i dobijao šansu na nekoliko kontrolnih utakmica. Prethodno je potpisao profesionalni ugovor, s ciljem da na crno-beloj strani Topčiderskog brda ostane do juna 2024.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.