MIJATOVIĆ OŠTRO KRITIKOVAO ZIDANA: "Tim mu je bio veoma zbunjen, sve je uradio pogrešno"
Foto: Profimedia

NIJE IMAO REČI HVALE

MIJATOVIĆ OŠTRO KRITIKOVAO ZIDANA: "Tim mu je bio veoma zbunjen, sve je uradio pogrešno"

Real je eliminisan od Čelsija u polufinalu Lige šampiona

Objavljeno: 10:53h

Real Madrid eliminisan je u polufinalu Lige šampiona od ekipe Čelsija, ukupnim rezultatom 3:1.

Legenda Reala, Predrag Mijatović koji je svojim golom 1998. godine doneo titulu prvaka Evrope timu iz Madrida, smatra da je Zinedin Zidan glavni krivac za ispadanje iz Lige šampiona.

- Čelsi je bio superioran u svakom pogledu: intenzitet, ritam, stvaranje šansi… Volimo Zidana, mnogo toga je uradio, ali je večeras sve pogrešno činio. Ovo će naneti mnogo štete Zidanu. Kao što se to desilo i prošle godine, ali je liga ‘pokrila’ neke stvari. Kada su počeli da igraju videli ste da ne žele da promene sliku na terenu, sa jadnim Vinisijusom koji je igrao na poziciji koja mu ne odgovara, Madrid praktično nije uradio ništa. Tim je bio veoma zbunjen, nije znao šta da radi. Videćemo šta će se desiti u Primeri. Imam osećaj da Real nudi malo toga da pomislite da će se sezona završiti dobro - rekao je Mijatović.

Nekadašnji igrač, trener i funkcioner Madriđana Horhe Valdano takođe je bio razočaran nastupom Reala.

- Real ništa nije zaslužio večeras, čak ni malo sreće. Pobedio ih je superiorniji i agresivniji protivnik. Nije bilo nikakve šanse ni da se desi čudo. Realova 'bolest', da se tako izrazim, jeste to što nemaju dovoljno golova u timu - rekao je Valdano.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.