FUDBALERI ĆE PUĆI OD MUKE KADA ČUJU OVO: Prelepa golmanka otvoreno priznaje - SMEMO DA IMAMO ODNOSE PRE UTAKMICE!
Foto: printscreen/instagram/todua_elvira

Ona baš uživa

FUDBALERI ĆE PUĆI OD MUKE KADA ČUJU OVO: Prelepa golmanka otvoreno priznaje - SMEMO DA IMAMO ODNOSE PRE UTAKMICE!

Ona je otkrila fudbalerke u svojim ugovorima u klubovima iz Rusije imaju klauzulu prema kojoj mogu ostati trudne, a da klub nastavlja da im isplaćuje plate

Objavljeno:

Ruski golman Ženske reprezentacije Elvira Todua izazvala je dosta pažnje svojim izjavama u poslednje vreme.

Ona je pričala dosta o svom privatnom životu, ali i činjenice koliko se žene drugačije snalaze u fudbalu od muškaraca.

Ruskinja je poručila da je u Rusiji ženski fudbal dosta bolji i moderniji u mnogim stvarima nego u većini sveta što je sigurno za mnoge iznenađenje.

Ona je otkrila fudbalerke u svojim ugovorima u klubovima iz Rusije imaju klauzulu prema kojoj mogu ostati trudne, a da klub nastavlja da im isplaćuje plate.

- Naši ugovori imaju klauzule prema kojem su klubovi dužni da nastavljaju da nam isplaćuju plate u slučaju trudnoće. Imamo takve ugovore u CSKA, ali i u većini Rusije. To nije slučaj baš u ostatku sveta. Znam mnoge klubove koji raskidaju ugovore kada neka igračica ostane u drugom stanju - rekla je Todua.

Ona se dotakla i svog sekusalnog života i poručila je da za njih nije ništa čudno da imaju seks pre utakmice. Sa druge strane u slučaju fudbalera to baš i nije dozvoljeno.

- Normalno je da žene mogu imati seks pre utakmice dok za muškarce znam da to većina trenera brani. Za nas žene to nije problem i to je normalno da imamo seks pre utakmice - poručila je Todua u razgovoru za YouTube kanal "Comment Show".

Ova 35-godišnja fudbalerka brani za CSKA već nekoliko godina. U klub se vratila 2017. godine nakon što je sezonu pre toga imala kratku pauzu.

Todua je nedavno upisala i svoj 100. nastup u dresu reprezentacije Rusije na meču kvalicikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine protiv selekcije Portugala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.