STRANAC NAPUSTIO ZVEZDU! Otišao pre kraja sezone, vratio se u DOMOVINU!
Foto: Printscreen/Youtube/Zvezda Kids

otišao

STRANAC NAPUSTIO ZVEZDU! Otišao pre kraja sezone, vratio se u DOMOVINU!

Videćemo šta će biti kada se vrati i hoće li ostati na stadionu Rajko Mitić ili sledi pozajmica

Objavljeno:

Kao tinejdžer stigao je Ričard Odada u Crvenu zvezdu. Igrao je za omladinski tim, potom u filijali Grafičaru, a zimus je prekomandovan na treninge Dejana Stankovića. Prošao je pripreme na Kipru i u Turskoj, uspeo da se izbori za ostanak u prvom timu tokom prolećnog dela sezone, međutim, kada je bilo najpotrebnije - nije se proslavio.

U dve utakmice ukazao mu je Dejan Stanković poverenje. Igrao je 12. minuta protiv Proletera i 17. protiv Mladosti iz Lučana, ali nije to delovalo dovoljno ubedljivo. Bilo je krupnih grešaka poput nesigurnih dodavanja koja su otvarala kontre rivalu i jasno je da će morati još dosta da se radi sa njim kako bi dostigao nivo da konkuriše za ozbiljniju minutažu.

U prilog Odadi ide to što je mlad i mogao bi iduće sezone da konkuriše za mesto bonusa. Čini se da to i jeste plan crveno-belih, jer je pre nekoliko meseci započet proces dobijanja srpskog državljanstva, a po saznanjima Mozzart sporta uskoro bi mogao da bude i završen. Odada je trenutno u Keniji gde završava potrebnu papirologiju za sticanje srpskog pasoša. Klub mu je dozvolio da otputuje u domovinu, što znači da Stanković ne računa na njega do kraja sezone, odnosno za preostale četiri utakmice Superlige protiv Rada, Zlatibora, OFK Bačke i Metalca. U finalu Kupa sa Partizanom teško da bi dobio priliku i da je tu.

Videćemo šta će biti kada se vrati i hoće li ostati na stadionu Rajko Mitić ili sledi pozajmica. Za očekivati je da ponovo prođe pripreme sa prvotimcima srpskog šampiona, posle čega će Dejan Stanković doneti odluku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.