Priča ovog legendarnog brazilskog fudbalera potvrđuje koliko su Delije dobri navijači! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

sve je jasno

Priča ovog legendarnog brazilskog fudbalera potvrđuje koliko su Delije dobri navijači! (VIDEO)

Izrabranici tadašnjeg trenera "rosonera" Karla Anćelotija izbacili su Crvenu zvezdu ukupnim rezultatom 3:1, a Kafuu je u sećanju ostala odlična atmosfera koji su navijači napravili u revanšu u Beogradu
Objavljeno:

Izrabranici tadašnjeg trenera "rosonera" Karla Anćelotija izbacili su Crvenu zvezdu ukupnim rezultatom 3:1, a Kafuu je u sećanju ostala odlična atmosfera koji su navijači napravili u revanšu u Beogradu.

- Znali smo da neće biti lako, što je i normalno u poslednjoj fazi kvalifikacija za Ligu šampiona. Bio sam impresioniran atmosferom kada sam došao na stadion, bilo je neverovatno... Mogu samo da zamislim kako je to kada imaš takvu podršku svojih navijača - rekao je Kafu, rekorder reprezentacije Brazila sa 142 utakmice.

Kafu je 11 godina igrao u italijanskoj Seriji A, za Romu i Milan, porucivši da je vodio velike bitke protiv Siniše Mihajlovića i Dejana Stankovića, ali i otkrio da su se družili van terena.

- Tomić je bio moj saigrač u Romi, a pamtim Mihajlovića i Stankovića, igrače koje veoma respektujem i cenim. Bili su veliki fudbaleri, baš sam se zbližio sa njima, družili smo se i van terena - rekao je Kafu i prokomentarisao učinak Mihajlovića iz prošle sezone u velikanu sa San Sira.

- Sezona je bila brza za Milan, a Mihajlović nije imao vremena da u potpunosti prenese iskustvo i znanje na tim. Siguran sam da će u budućnosti pokazati kvalitet. Želim mu sve najbolje u karijeri - zaključio je Kafu.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.