STRAŠNO, KAKAV PREVARANT: Policijska istraga razotkrila legendarnog fudbalera u nameštanju ispita za državljanstvo!
Foto: Printscreen/videos.marca.com

ŠOKANTNO

STRAŠNO, KAKAV PREVARANT: Policijska istraga razotkrila legendarnog fudbalera u nameštanju ispita za državljanstvo!

Policijska istraga utvrdila je da je unapred dobio odgovore na pitanja

Objavljeno: 11:49h

Slavni fudbaler Luis Suerez otkriven je u prevari, kada je polagao italijanski jezik za državljanstvo!

Prošlog leta serija kontroverzi obavila je njegov prelazak u Seriju A, a sada je objavljen video na kome se vidi kako pravi selfije i šali se sa ljudima koji bi trebalo da ocenjuju njegovo znanje. On je potom položio ispit bez znanja jedne reči italijanskog jezika.

Podsetimo, Suarez je letos želeo hitno da dobije državljanstvo Italije kako bi iz Barselone prešao u Juventus. Pravo je stekao činjenicom da mu je supruga Italijanka, ali je svakako morao da položi ispit.

Bilo je potrebno da prođe B1 ispit. Novinari i navijači primetili su da nešto nije u redu kada je pismeni i usmeni deo ispita završio za nešto manje od sat vremena, koliko je prošlo od njegovog ulaska, do izlaska iz zgrade Univerziteta. Klub je odustao od angažovanja Urugvajca jer bi proces dobijanja pasoša trajao šest meseci, te ne bi bio registrovan za ligu šampiona, a Suarez je potom prešao u Atletiko Madrid.

Ceo video možete pogledati ovde.

Policijska istraga utvrdila je da je unapred dobio odgovore na pitanja koja će mu biti postavljana, ispit je poništen, a novi detalji pojavljuju se i godinu dana kasnije.

- Tokom polaganja ispita iz poznavanja italijanskog jezika, kojem je pristupio urugvajski državljanin Luis Alberto Suarez Diaz i koji je potrebno proći kako bi se ostvarilo pravo na dobijanje italijanskog državljanstva utvrđene su nepravilnosti. Daljom istragom je utvrđeno da su teme i pitanja na ispitu unapred dogovoreni sa kandidatom kojem je upisana prolazna ocena pre nego što je pristupio ispitu. Uprkos tome profesori na fakultetu tokom njegovog učenja na daljinu primetili su da ne poznaje ni osnove italijanskog jezika, preneli su svojevremeno Gazeta i Republika saopštenje policije.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.