POZNATI FUDBALER TOLIKO VOLI POKER DA JE PSA NAZVAO TAKO: Kada završi karijeru posvetiće se KARTAMA I ŽETONIMA!
Foto: AP / John Locher

Navukao se

POZNATI FUDBALER TOLIKO VOLI POKER DA JE PSA NAZVAO TAKO: Kada završi karijeru posvetiće se KARTAMA I ŽETONIMA!

On već ima dobre veze sa kompanijom koja se bavi pokerom. Ambasador je "PokerStarsa" i ne krije želju da postane profesionalni igrač

Objavljeno:

Brazilska zvezda Nejmar trenutno je jedan od najplaćenijih fudbalera sveta, a novi ugovor sa Pari Sen Žermenom doneće mu još više novca.

Navodno bi Parižani po novom ugovoru Nejmaru mogli isplaćivati i do 50 miliona evra godišnje, pa će Brazilac kao i dosad uživati u luksuzu.

Nejmar je u februaru proslavio svoj 29. rođendan, a sa novim ugovorom bi u Parizu trebao ostati do svoje 34. godine i vrlo je moguće da će se u dresu Parižana i oprostiti od fudbala.

On već ima plan šta će raditi nakon okončanja igračke karijere. Želja mu je da postane profesionalni igrač pokera i za nekoliko godina bismo ga mogli gledati na velikim turnirima.

On već ima dobre veze sa kompanijom koja se bavi pokerom. Ambasador je "PokerStarsa" i ne krije želju da postane profesionalni igrač.

- Istina je, planiram postati profesionalni poker igrač. Smatram da mogu igrati na velikim turnirima kada okončan fudbalsku karijeru - rekao je Nejmar i zatim je nastavio:

- Poker sam počeo igrati tokom Svetskog prvenstva 2014. godine. Istog trena sam se zaljubio u ovu igru. Moj način igre je veoma agresivan, a najviše volim kada u rukama imam par desetki - zbog broja na dresu, te puba i peticu - rekao je Nejmar.

Uveren je Brazilac kako fudbal i poker imaju dosta zajedničkih stvari. Potrebno je čitati igru protivnika.

- Postoje određene sličnosti između fudbala i pokera. Mora se čitati igra protivnika i potrebno je znati kada napasti protivnika. Dosta sam igrao poker u Barseloni i često to sada radim u Parizu.

Takođe, tvrdi da je njega u igri veoma teško pročitati i da uvek silno želi pobedu.

- Težak sam igrač za pročitati. Igram dosta, pa sam čak i psa nazvao 'Poker'. Toliko volim ovu igru. Svaki put kada sednem za sto, želim pobedu. Nebitno mi je da li igram sa prijateljima ili onlajn turnir - istakao je Nejmar.

Bogatstvo brazilske zvezde trenutno se procenjuje na 200 miliona dolara. Sa novim ugovorom će ono biti još i veće, pa Nejmar neće imati nikakvih problema da ulaže poprilične svote na turnirima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.