PRE DESET DANA DOBIO OTKAZ, A VEĆ IMA NOVI POSAO: Murinjo je stvarno POSEBAN!
Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

SVAKA ČAST

PRE DESET DANA DOBIO OTKAZ, A VEĆ IMA NOVI POSAO: Murinjo je stvarno POSEBAN!

Posebni će imati dnevnu kolumnu i od 11. juna do 11. jula pisaće o utakmicama Evropskog prvenstva, pretpostavljamo da će najviše biti baziran na englesku fudbalsku reprezentaciju

Objavljeno: 11:10h

Možda nije ono u čemu najviše uživa, ali ne sumnjamo da će Portugalac i u ovom poslu biti posvećen do samog kraja.

Pre 10 dana Murinjo je dobio otkaz u Totenhemu, ali ubrzo je pronašao novi posao. Ko hoće da radi, uvek ima posla, a to se ispostavilo i u slučaju jednog od najboljih trenera u svetu fudbala.

Doduše, Murinja ovaj put nećemo gledati u ulozi menadžera, već u ulozi kritičara.

Iako je navikao da bude kritikovan, sada će on biti taj koji će deliti kritike drugima, budući da ga je britanski "The Sun" zaposlio kao glavnog kolumnistu za Evropsko prvenstvo.

Posebni će imati dnevnu kolumnu i od 11. juna do 11. jula pisaće o utakmicama Evropskog prvenstva, pretpostavljamo da će najviše biti baziran na englesku fudbalsku reprezentaciju.

Mueinjo je od 2019. godine radio u Totenhemu, no tu se nije proslavio, za razliku od nekih bivši klubova sa kojima je osvajao Lige pšampiona, nacionalna prvenstva, kupove i mnogo toga. Bio je prvo pomoćni trener u Barseloni, zatim je radio u Benfici, Leiriji, Portu, Čelsiju, Interu, Real Madridu i Mančester junajtedu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.