VEOMA ZANIMLJIV GOVOR TRENERA SPARTAKA: Kako god da se okrenemo, vetar ide protiv nas!
Foto: Starsport©

Aludiranje

VEOMA ZANIMLJIV GOVOR TRENERA SPARTAKA: Kako god da se okrenemo, vetar ide protiv nas!

Tako se došlo do toga da četiri kola pre kraja sezone čak i šesti tim na tabeli može da ispadne, iako liga broji 20 klubova

Objavljeno:

Fudbaleri Spartaka su vezali i četvrti poraz uzastopno i to od Javora na svom terenu 2:0, a nakon meča zanimljiv pogled na prvenstvo je dao šef struke Subotičana, Vladimir Buač.

On je na krajnje sarkastičan način opisao neverovatnu borbu za opstanak u kojoj veliki broj timova uspeva da zaređa s pobedama iako to nisu uspevali tokom najvećeg dela sezone.

Tako se došlo do toga da četiri kola pre kraja sezone čak i šesti tim na tabeli može da ispadne, iako liga broji 20 klubova.

Spartak je u poslednja četiri kola upisao poraze od Mladosti, od čega su tri meča bila protiv ekipa koje se bore za opstanak.

- Zato je ova naša Superliga jako zanimljiva. Vidimo kako ekipe dobro igraju i na kraju ćemo se mi boriti za opstanak. Stvarno ima 5-6 ekipa koje su bile u dnu, a igraju neverovatan fudbal i mene raduje što je naša liga zbog toga toliko jaka. Mi imamo problem sa vremenskim uslovima u poslednje četiri utakmice, vetar je protiv nas, i kako god da se okrenemo, on ide protiv nas i nije nam lako, ali barem imamo dovoljan broj bodova. Nadam se da će prestati da duva, biće nam lakše - bio je ironičan Buač u izjavi za TV Arenasport.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.