BORJAN JE PODIGAO PEHAR, A IGRAČI PORUČILI U GLAS: Nećemo se ovde zaustaviti! (Foto)
Foto: Starsport©

Proslava titule

BORJAN JE PODIGAO PEHAR, A IGRAČI PORUČILI U GLAS: Nećemo se ovde zaustaviti! (Foto)

Zvezda je današnjom pobedom na svom terenu protiv Vojvodine od 1:0, osvojila četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je danas da je za njegovu ekipu ovo bila "izuzetno teška" sezona, kao i da se nada da će ekipa pronaći snagu da osvoji "duplu krunu".

- Ovo je bila izuzetno teška i duga sezona u kojoj smo naporno radili. Imali smo mnogo utakmica i izdržali smo u dobrom ritmu sve vreme. Pokazali smo da nije slučajan ovoliki broj pobeda i sve ovo što smo uradili i što smo osvojili četvrtu titulu zaredom - rekao je vezni igrač, a preneo je sajt kluba.

Zvezda je današnjom pobedom na svom terenu protiv Vojvodine od 1:0, osvojila četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije.

- Sada ćemo ovo proslaviti i nadam se da ćemo smoći snage da ovu godinu nastavimo do kraja u pobedničkom ritmu i da ostvarimo zacrtani cilj, a to je od početka sezone osvajanje duple krune - zaključio je Ivanić.

Odbrambeni fudbaler Zvezde Nemanja Milunović rekao je da mu je drago da je titula i teoretski osvojena na domaćem terenu.

- Nećemo se ovde zaustaviti, nastavljamo gde smo stali jer ima još utakmica do kraja. Znali smo da ako pobedimo titula je naša, borili smo se za to - istakao je Milunović.

Zvezda je prva na tabeli Super lige Srbije sa 98 bodova i ima nedostižnih 12 bodova više od drugoplasiranog Partizana, četiri meča pre kraja sezone.

1 / 14 Foto: Starsport©

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.