PREDSENIK ZVEZDE: Navijači našeg kluba su ono što Crvenu zvezdu čini posebnim klubom!
Foto: Starsport©

zadovoljstvo

PREDSENIK ZVEZDE: Navijači našeg kluba su ono što Crvenu zvezdu čini posebnim klubom!

Fudbaleri Zvezde su danas na svom terenu pobedom nad Vojvodinom od 1:0 i teoretski osvojili titulu šampiona Srbije

Objavljeno:

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović čestitao je danas igračima, članovima stručnog štaba i upravi kluba četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije.

- Pre svega bih čestitao igračima, članovima stručnog štaba, upravi kluba i svima onima kojima je Crvena zvezda u srcu. Naš tim je na čelu sa šefom stručnog štaba Dejanom Stankovićem ispisao istoriju kluba, osvojena je i četvrta uzastopna titula i još jednom prikazana dominacija u domaćem prvenstvu - rekao je Mijailović, a preneo je sajt kluba.

Fudbaleri Zvezde su danas na svom terenu pobedom nad Vojvodinom od 1:0 i teoretski osvojili titulu šampiona Srbije.

- Posvećenim radom i požrtvovanošću stigli smo do zacrtanog cilja, o kojem smo govorili na početku priprema za sezonu 2020/2021. Iza nas je fenomenalna sezona kako u Ligi Evrope, tako i u Super ligi Srbije, pa je matematička potvrda titule četiri kola pre kraja prvenstva nešto čemu smo se nadali i verovali da ćemo postići - dodao je Mijailović.

Predsednik Zvezde rekao je da je bodovna prednost (12 bodova više od drugoplasiranog Partizana) i činjenica da je titula već sada obezbedjena pokazatelj kako je ekipa radila tokom sezone.

- Pored toga sam izuzetno srećan zbog činjenice da je Dejan Stanković, koji je Zvezdino dete, ostvario ovako veliki uspeh i upisao se i kao trener zlatnim slovima u istoriju kluba - istakao je Mijailović.

On je ocenio da su igrači igrali na visokom nivou i pored nedostatka podrške sa tribina.

- Bezbroj puta se pokazalo da su navijači našeg kluba ono što Crvenu zvezdu čini posebnim klubom. Iako nisu mogli da budu na stadionima koristili su svaku priliku u prethodnih godinu dana da pruže podršku igračima i dodatno ih motivišu - rekao je Mijailović.

Predsednik kluba dodao je da veruje da će ekipa Zvezde osvojiti dugo očekivanu "duplu krunu", koja je zacrtana kao cilj za ovu sezonu.

Zvezda sledeći meč u Super ligi Srbije igra protiv Rada na gostovanju.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.