JEDNA REGIJA, JEDAN GRAD, SVI UZ VAS: Fantastična koreografija navijača PSŽ-a pred veliko polufinale LŠ-a! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@PSG_inside

sve spremno za spektakl

JEDNA REGIJA, JEDAN GRAD, SVI UZ VAS: Fantastična koreografija navijača PSŽ-a pred veliko polufinale LŠ-a! (VIDEO)

PSŽ i Mančester siti igraju večeras u Parizu prvu utakmicu polufinala Lige šampiona

Objavljeno: 20:52h

Sinoć smo mogli gledati ne baš kvalitetnu utakmicu između Real Madrida i Čelsija (1:1), s obzirom da jenu pitanju polufinale Lige šampiona, ali mnogi veruju da ćemo večeras na Parku prinčeva gledati bolji meč.

Pari Sen Žermen i Mančester siti su ekipe koje su itekako ofanzivno orijentisane i nije tajna da im odbrane nisu jači deo ekipe. Zbog toga se očekuje spektakl u Parizu i nadamo se da će se sve te najave ispuniti.

Utakmica se igra od 21 čas na Parku prinčeva, a nažalost na snazi je i dalje odluka da se mečevi igraju pred praznim tribinama.

Međutim, i pored toga navijači PSŽ-a odlučili su da naprave pravi fudbalski ugođaj za igrače oba tima jer tribine stadiona izgledaju zaista fantastično.

Navijači prvaka Francuske odlučili su da svojim koreografijama ukrase skoro ceo stadion, a video koji je danas objavio klub oduševio je fudbalsku javnost.

Tribine zaista izgledaju impresivno i sigurno je da će i fudbaleri imati nešto lepši i ugodniji osećaj za utakmicu, ispisana je i poruka koja glasi:

- Jedna regija, jedan grad, svi uz vas na putu do konačne pobede!

Pari Sen Žermen je do polufinala ovog takmičenja stigao tako što je u četvrtfinalu u dve utakmice bio bolji od aktuelnog prvaka Bajerna, i tako se osvetio Bavarcima za poraz u finalu prošle godine.

S druge strane, Siti je imao nešto lakši zadatak. "Građani" su u četvrtfinalu igrali protiv Borusije Dortmund i s ukupnih 4:2 uspeli su se plasirati dalje.

Parižani i Mančesterci poslednji put su igrali 2016. godine i to u četvrtfinalu ovog takmičenja. Tada je dalje prošao engleski klub koji je s ukupnih 3:2 otišao u svoje prvo polufinale LŠ-a.

Prva utakmica igrala se takođe na Parku prinčeva, a rezultat je bio 2:2. Golove za PSŽ dali su Ibrahimović i Rabio, a strelci za Siti te noć bili su de Brajne i Fernandinjo.

Lider Premijer lige je u revanšu na Etihadu pobedio sa 1:0. Junak je ponovo bio Kevin de Brajne koji je postigao jedini pogodak na ovoj utakmici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.