MRKELA NE ZNA KO JE DOBACIVAO IBRI: Veoma neprijatna situacija prema nekome ko voli naš narod i zemlju!
Foto: Espreso

Svaka mu na mestu

MRKELA NE ZNA KO JE DOBACIVAO IBRI: Veoma neprijatna situacija prema nekome ko voli naš narod i zemlju!

Zvezda će zbog sramotnog čina pojedinca iz lože, igrati jedan meč bez publike

Objavljeno:

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, gostovao je u jutarnjem programu K1 televizije, gde je pričao o planovima za predstojeći prelazni rok istakavši da se može očekivati dolazak mnogo dobrih igrača na leto, a jedna od tema razgovora bila je i kazna UEFA za crveno-bele zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića na nacionalnoj osnovi.

Zvezda će zbog sramotnog čina pojedinca iz lože, igrati jedan meč bez publike, a kazna će stupiti na snagu onog momenta kada publika bude dozvoljena u Srbiji zbog pandemije korona virusa.

Mrkela je istakao da je iznenađen da se to desilo baš Ibrahimoviću koji je voljen u Srbiji.

- Iskreno jeste, jer se desio prema Ibrahimoviću koji je dosta dobar momak i osvedočeni prijatelj naše zemlje, mnogih igrača, Novaka Đokovića, koji se uvek lepo izražavao kada je u pitanju Srbija. On nije ovo zaslužio, a niko nije zaslužio ovako nešto, jer fudbal je sport koji spaja i nikome ne ide u prilog da priča takve stvari, jer su one stvarno besmislene - rekao je Mrkela.

Zlatan Ibrahimović, Novak Đoković
foto: Profimedia

Usledilo je pitanje Jovane Joksimović kako je uopšte moglo da se desi da neko vređa Ibrahimovića na ovom meču, gde nije smelo da bude publike.

- Ne znamo šta nam je neverovatnije, to vređanje na nacionalnoj osnovi ili to što navijač vređa nekoga sa tribina na utakmici na kojoj bi trebalo da se igra pred praznim tribinama - pitala je voditeljka.

- Dobro, pitanje je ko je to uradio. Na ovim utakmicama dozvoljeno je prusustvo nekih ljudi. Dozvoljeno je da budu novinari i da bude po pedesetak ljudi i sa obe strane i iz Zvezde i iz Milana, tako da je pitanje ko je to uradio - rekao je Mrkela.

Znači ne zna se ko je to uradio?

- Ne, ne - potvrdio je Mrkela.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.