Objavljena još tri imena u korupcionaškoj aferi, a među njima je i legenda Premijer lige!
Foto: Reuters

odmotava se klupko

Objavljena još tri imena u korupcionaškoj aferi, a među njima je i legenda Premijer lige!

Ne prestaje Ostrvo da se trese posle otkrića novinara "Telegrafa" o mitu i korupciji među trenerima i fudbalskim poslenicima u Engleskoj
Objavljeno: 12:43h

Džimi Flojd Haselbajnk, trener Kvins Park Rendžersa i nekadašnji golgeter Čelsija, je bio na sastanku na kome mu je ponuđeno da postane deo agencije koja se bavi prodajom igrača, i to njegovom klubu, a da on za to dobije 55.000 funti.

foto: Reuters

Osim njega tu je i pomoćni trener u Barnsliju, Tomi Rajt, koji je suspendovan od strane kluba, nakon što je snimljen da prima mito od 5.000 funti.

I tu je, uvek u nekom skandalu neizostavni kontroverzni gazda Lidsa, Masimo Čelino. On je snimljen kako govori sagovornicima da "ne bi bili izloženi nikakvom riziku" i da su apsolutno zaštićeni, a ponudio im je 20% vlasništva nad klubom za 12. miliona funti i naravno procenat od dalje prodaje fudbalera.

foto: AP

Takođe, nekadašnji gazda Kaljarija, je poručio prerušenim novinarima da se ne "za**bavavaju s njim, jer je Italijan", a žalio se i na Engleze,njihovu kulturu i rekao da vole da "prevare ljude".

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.