ČEFERIN PECNUO KLUBOVE KOJI JOŠ NISU ODUSTALI! "Oni misle da je zemlja ravna ploča, i da Superliga i dalje postoji"
Foto: AP

naslađuje se pobedom

ČEFERIN PECNUO KLUBOVE KOJI JOŠ NISU ODUSTALI! "Oni misle da je zemlja ravna ploča, i da Superliga i dalje postoji"

Moraš imati veličinu i reći: 'Pogrešio sam'

Objavljeno:

Predsednik UEFE Aleksandar Čeferin je može se reći odneo glavnu pobedu obe nedelje jer je moglo bi se reći sprečio nastajanje Superlige Evrope koje je bila osnovana pre nedelju dana, ali se raspala posle samo 48 sati.

U intervjuu koji je dao za britanski Dejli Mejl je prvo opet zamolio klubove koji nisu napustili Superligu da ti učine, i time je poslao poruku Perezu, Anjeliju i Laportu:

- Svako mora snositi posledice onoga što je uradio i ne možemo se pretvarati da se ništa nije dogodilo. Ne možete tako nešto učiniti i samo reći: 'Kaznili su me zato što me svi mrze'. Oni nemaju problem ni sa kim, osim sa sobom. Ono što su oni uradili nije u redu i videćemo u narednih nekoliko dana šta ćemo učiniti - istakao je Čeferin.

Aleksandar Čeferin
foto: AP

Ipak niko neće biti amnestiran kazne koja ih očekuje, istina englezi će najmanje je pretrpeti jer su oni prvi izašli iz Superlige, dok ove najupornije i tvrdoglave klubove očekuju veće:

- Moraš imati veličinu i reći: 'Pogrešio sam'. Za mene postoje tri grupe od tih 12 klubova: Englezi, koji su se oglasili prvi, zatim sledeća trojka i onda oni što veruju da je Zemlja ravna i da Superliga i dalje postoji. Velika je razlika među njima, ali svi će biti odgovorni. Videćemo na koji način - zaključio je Aleksandar Čeferin.

Predsednik evropske kuće fudbala se naslađuje ovim uspehom, jer je pobedio ovu ideju pre svega Florenitna Pereza koji je imao ideju da osnuje takmičenje koje bi kako on kaže spasilo fudbal propasti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.