POZNATI NAVIJAČ VELEŽA PONUDIO NA AUKCIJU ZVEZDIN DRES: Humani gest za pomoć Jelici!
Foto: Starsport©

Svaka Čast, Majstore

POZNATI NAVIJAČ VELEŽA PONUDIO NA AUKCIJU ZVEZDIN DRES: Humani gest za pomoć Jelici!

Inače, Humanitarna fondacija "Budi human" - Aleksandar Šapić, takođe prikuplja novčana sredstva za Jelicu Šibinac (1977)

Objavljeno: 17:23h

Poznati mostarski pevač Željko Samardžić priključio se humanitarnoj akciji, pa je tako ponudio na aukciju Zvezdin dres sa potpisima svih igrača i trenera crveno-belih za pomoć Jelici Šibinac.

- Zvezdin dres sa potpisima svih igrača i trenera Dejana Stankovića! pravo sa Marakane! Zahvaljujem na pomoći divnoj Zvezdinoj novinarki Tatjani Šajković. Početna cena 12.000 dinara. Licitacija traje 48 sati, do 25. aprila u 20.40! Unapred zahvaljujem svima na podršci! Za jelicu 994 - napisao je Željko na Instagramu.

Željko Samardžić
foto: printscreen/instagram/zeljko_samardzic

Inače, Humanitarna fondacija "Budi human" - Aleksandar Šapić, takođe prikuplja novčana sredstva za Jelicu Šibinac (1977).

Jelica je rođena 1977. godine u Čačku. Pre 20 godina joj je dijagnostifikovan dijabetes sa kojim se bori sve ove godine. Bolest je u međuvremenu uznapredovala. Došlo je do gangrenoznih promena, koje su dovele do manjih amputacija na oba stopala, kao i sve većih problema sa ulcerima (otvorenim ranama).

Jeličino lečenje svih ovih godina je podrazumevalo vaskularne i manje hirurške intervencije, tretmane u hiperbaričnoj komori i banjsko lečenje, što više nije dovoljno. Zadnja nada, da bi zaustavila progresiju bolesti je terapija kubanskim injekcijama koja se radi u inostranstvu.

Jelica je mlada žena, smohrana majka, koja nije u mogućnosti da sama finansira lečenje koje joj je potrebno što pre, jer ukoliko ne ode na lečenje uskoro, preti joj amputacija obe noge. Ovim putem se obraća svim humanim ljudima da pomognu koliko je ko u mogućnosti.

Jelici su sredstva potrebna za lečenje u inostranstvu, rehabilitaciju, specijalističke i kontrolne preglede kao i za putne troškove i smeštaj.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.