MILAN DUDIĆ: Prvi sastanak je prošao super, Aleksandar je veliki radnik, i ne ide na splavove!
Foto: Profimedia

SAMO JOŠ DA POTPIŠE

MILAN DUDIĆ: Prvi sastanak je prošao super, Aleksandar je veliki radnik, i ne ide na splavove!

Međutim, još ništa nije gotovo, kao što su mediji brzo objavili

Objavljeno: 08:41h

Prošli su prvi pregovori uspešno između Zvezde i Aleksandra Dragovića, tako da je Srbin koji živi u Beču i igra za Austrijksu reperzentaciju blizu dolaska u redove kluba iz Ljutice Bogdana.

To je sve u intervju za Novosti potvrdio i menadžer fudbalera Milan Dudić, inače bivši fudbaler Crvene zvezde:

Aleksandar Dragović
foto: EPA/Christian Hofer

- Imali smo lep i prijatan sastanak sa Zvezdinim čelnicima Terzićem i Mrkelom, a trener Stanković je pre svega Dragoviću prezentovao sportski deo i kako vidi njegovu ulogu u timu. Sve je proteklo u super atmosferi, Aleksandru se sve to svidelo. Međutim, još ništa nije gotovo, kao što su mediji brzo objavili. Ipak se radi o velikom imenu i ovakvi poslovi ne mogu da se završe na jednom sastanku. Neophodno je da se dogovore još neki detalji i pregovori će se nastaviti sledeće nedelje. Zasada sve ide u dobrom pravcu - istakao je Milan Dudić, bivši igrač crveno-belih i reprezentativac, a sada uspešan fudbalski agent.

Dragović sem ponude Crvene zvezde ima i sa drugih strana, za njega se interesuju još i Trabzonspor, kao i jedan klub iz Rusije i sa Bliskog istoka, ali njega srce vuče u Beograd:

- Dobro se zna da je Aleksandrov dečački san da zaigra za Zvezdu, za nju navija odmalena. Sada je u zenitu karijere i može da bira gde da ide. Ponude su finansijski jače od Zvezdinih, ali je i njena izuzetno korektna. To je njemu bitno i sve ide ka tome da će ispuniti svoju veliku želju, jer mu novac nije u prvom planu, a klubove sa istoka moći će da bira i posle dve ili tri godine, jer mu na "Marakani" cena neće pasti.

Aleksandar Dragović
foto: EPA/Sebastien Nogier

Nije mala stvar dovesti igrača iz jedne od najačih liga u svoje redove. Dudić je ispričao šta bi to sve značilo za klub:

- Ukoliko Dragović dođe u Zvezdu, to bio bio i njen vrhunski marketinški potez, sigurno će joj porasti međunarodni rejting. Nije mala stvar kada u Srbiju stigne igrač sa Zapada, odnosno iz najjače nemačke lige. Aleksandar je vrhunski profesionalac koji živi za fudbal. Pametan je momak, odlično govori srpski i veliki je radnik. Nikada ga nije zanimao noćni život i sigurno ga nećete viđati na splavovima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.