STRAVA SRPSKE FUDBALSKE SCENE: Huligani divljački pretukli POPA golmana i njegovu suprugu, pred njihovom decom!
Foto: Rina

užas

STRAVA SRPSKE FUDBALSKE SCENE: Huligani divljački pretukli POPA golmana i njegovu suprugu, pred njihovom decom!

Nezapamćen čin nasilja

Objavljeno:

Sveštenik Blagoje Gavrilović iz Kosjerića dobio je teže telesne povrede kada su njega i njegovu suprugu napali fudbalski huligani posle fudbalske utakmice nižeg razreda takmičenja!

Gavrilović nije samo sveštenik, već i golman lokalnog kluba Crnokosa, koji je pobedio Omladinac iz Zablaća, čiji su ga navijači napali posle utakmice.

- Nakon završene utakmice navijači su sedeli u bašti lokala pored stadiona, prvo su provocirali verbalno, a onda kad su krenuli da sednu u kola vratili su se i udarali našeg golmana. On je pao na samo nekoliko centimetara od ivičnjaka, ne smem ni da zamislim šta bi bilo da je udario u njega. Popadija je bila u blizini i pokušala da ga odbrani i smiri situaciju, ali i nju su udarili nogom u predelu grudi i to sve pred očima dece - rekao je za RINU, Zoran Antonijević predsednik FK Crnokosa iz Kosjerića.

Pop
foto: Rina

- Izašli su i krenuli su ka kolima, a onda su psovali decu pokazujući im genitalije, srednji prst i slične gadosti. Utom je naišao i otac Blagoje, a pristigla je i njegova supruga. Izgledalo je kao da je jedan od gostiju kafane odustao kad je video o čemu se radi i da je u pitanju porodica sveštenika – rekao je za Nova.rs jedan od očevidaca događaja.

Ipak, nasilnici su bivali sve gori.

- Jedan ga je uhvatio za vrat, držali su ga tako neko vreme dok su mu vređali suprugu pošto im je ona kazala da ga ostave na miru. On je ponavljao da ne želi sukob, a onda je jedan od tih batinaša šutnuo popadiju u grudi – nastavio je očevidac da priča za pomenuti portal.

- Nesrećna žena je legla preko njega s namerom da ih nekako zaustavi i da im ne dozvoli da ga udaraju. Bilo je strašno, posebno što su sve gledala deca koja će sasvim sigurno imati traume još dugo – rekao je izvor Nova.rs.

Pop
foto: Rina

Kako ističe Antonijević, paroh Blagoje je omiljeni igrač u klubu, ali i omiljen među parohijanima, a u ovom incidentu zadobio je teže telesne povrede i upućen je na bolničko lečenje u Užice.

- Na svoju odgovornost je potpisao i izašao kući, ali ima povrede glave, jedno oko mu je potpuno zatvoreno. Ovo je potpuni poraz za sport. Moram da priznam da su igrači bili fer i korektni, nakon rezultata u našu korist, ali navijači su zaista loše postupili. Ovakve situacije su nedopustive - rekao je Antonijević.

Sveštenik Blagoje već godinama brani mrežu FK Crnokosa iz Kosjerića, počeo je da trenira u klubu Sloga iz Kraljeva sa kojim je bio na pragu da uđe u prvu ligu, ali je ljubav prema svešteničkom pozivu ipak preovladala, a fudbal je ostao samo hobi.

(Espreso/Mondo/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.