NI GOVORA O NAMEŠTANJU: Tim iz Novog Sada poštuje najviše sportske i moralne standarde
Foto: Starsport

DEMANTI

NI GOVORA O NAMEŠTANJU: Tim iz Novog Sada poštuje najviše sportske i moralne standarde

Proleter je taj meč izgubio rezultatom 5:0

Objavljeno:

Fudbalski klub Proleter iz Novog Sada domenatovao je da je da su članovi tog kluba učestvovali u nameštanju rezultata nedavne utakmice protiv Novog Pazara.

Proleter je taj meč, odgran krajem marta, izgubio rezultatom 5:0, a veliku pažnju privukle su nešto slabije reakcije odbrane Novosađana.

Međutim, na pisanja da su se njihovi igrači sklanjali pred naletima Pazaraca, iz Proletera su se oglasili saopštenjem:

- Rukovodstvo i igrači FK Proleter Novi Sad poštuju najviše sportske i moralne standarde u svom radu, i nikada ne bi sebi dozvolili učešće u bilo kakvim radnjama koje sadrže ne samo nesportske motive, već i nezakonitosti. Rukovodstvo i igrači FK Proleter Novi Sad teže najvišim sportskim ciljevima, što se može videti iz celokupnog rada i rezultata kluba u ovoj sezoni.

- Navijači i celokupna sportska javnost vide zalaganje igrača i želju za pobedom, te je evidentno da nikakvo nameštanje rezultata nije i ne može biti namera bilo koga u FK Proleter Novi Sad. Iz tog razloga smatramo da je tendenciozno napisano i insinuirano da je FK Proleter Novi Sad na bilo koji način učestvovao u nameštanju rezultata bilo koje utakmice, i najoštrije demantujemo i same nagoveštaje učešća u nameštanju rezultata utakmica - stoji u saopštenju.

Proleter je trenutno osmi na tabeli, dok se Novi Pazar grčevito bori za opstanak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.