DŽELAT PARTIZANA PROPADA KAO ŽETON: Navijači izašli na ulice!
Foto: Printscreen/Instagram/rscs.officiel

poleteli su mnogo

DŽELAT PARTIZANA PROPADA KAO ŽETON: Navijači izašli na ulice!

Nikad nismo bili ovako stabilni kao što smo danas

Objavljeno: 08:11h

Kada su prošlog leta iz kvalifikacija za Ligu Evrope izbacili Partizan predstavljani su kao neka strašna ekipa koja se bukvalno ne može pobediti, ali sad u klubu iz Belgije je potpuno drugačija situacija.

Šarlroa je već devet utakmica bez pobede, i trenutno su na 12. mestu tabele belgisjkog šampionata, bez šansi da se nađu u plej ofu. Zbog toga je ogroman broj navijača koji su revoltirani stanjem na tabeli zauzeli teren, i zbog toga je utakmica sa Eupenom kasnila 15 minuta.

Lokalni mediji su preneli da su navijači prvo nekoliko sati pred utakmicu, prvo na ulicama razvili transparente koje su upučene predsedniku kluba Mehdiju Bjaatu. Posle je njih između 100-200 ušlo na teren, gde su imali gajbe piva i čekali su predsednika da s njin obave razgovor.

On iz prve nije hteo da sa njima popriča, ali uvidevši da se oni neće skloniti ubrzo je promenio odluku i spustio se do terena.

- Nikad nismo bili ovako stabilni kao što smo danas - poručio je Bajat poput nekog političara kada se konačno pojavio pred navijačima.

- Uspeli smo da se finansijski održimo - dodao je još, a navijači su svaku njegovu rečenicu ispratili zvižducima i negodovanjem.

Posle razgovora sa prvim čovekom Šarlroa navijači su napustili teren i stadion, dok za to vreme igrači Eupena su čekali obližnjem hotelu da se situacija smiri.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.