PARKER PRIZNAO ONO ŠTO SMO SVI VEĆ ZNALI: Zbog reči trenera, Mitar ima da ''leti'' terenom!
Foto: EPA/Clive Rose

lepo

PARKER PRIZNAO ONO ŠTO SMO SVI VEĆ ZNALI: Zbog reči trenera, Mitar ima da ''leti'' terenom!

iderske sposobnosti i snažna ličnost to je ono što je nama najpotrebnije

Objavljeno:

Fulam se trenutno nalazi u veoma teškoj situaciji po pitanju opstanka u Premijer ligi.

Njih u ovom kolu očekuje meč protiv Arsenala, a pred taj meč trener gostiju Skot Parker je pohvalio srpskog napadača Aleksandra Mitrovića.

On je istakao da Fulam treba da ima više igrača kao što je Aleksandar koji je sad preuzeo ''vođstvo'' u ekipi, nakon tragičnog poraza u prošlom kolu od Vulverhemptona.

Tome je doprinela i izjava ''uplakanog'' Marija Lemine naokn teškog poraza, on je pohvlio Mitrovića zbog strastvrenog govora koij je održao nakon gubitka utakmice.

- To je ponašanje koje podržavam i kakvo priželjkujem od svojih igrača. To je nešto čega je sve manje, što gubimo u fudbalu. Milsim da u velikim timovima uvek imate igrače sa snažnim karakterom, ljude koji će govoriti i predvoditi ostale svojim primerom i to je ono što svi žele da vide. To je najvažnije – da tvoja dela prate ono što govoriš. Lako je pričati, ali potrebna nam je akcija – rekao je Parker.

Aleksandar Mitrović
foto: EPA/Stu Forster

Strateg Fulama istakao je da je trenutno upravo takvo liderstvo nešto što je neophodno Kotidžersima ukoliko žele da naprave veliki povratak i opstanu u Premijer ligi i naredne sezone.

- Liderske sposobnosti i snažna ličnost to je ono što je nama najpotrebnije posebno u ovakvim situacijama. Lako se skrivati od svega kada postane teško, ali baš tada moraš da ustaneš – rekao je Skot Parker.

Utakmica prošlog 31. kola Premijer lige se završila rezultatom 1:0 u korist Vulvsa koji su tako umanjili šanse Fulamu da i sledeće sezone igra u najvkalitetnijem takmičenju u Engleskoj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.