JEDVA IH RAZDVOJILI: Nejmar prvo smirivao igrača zbog kog je isključen, a onda hteo da se obračunaju! (VIDEO)
Foto: Profimedia

kratki fitilji

JEDVA IH RAZDVOJILI: Nejmar prvo smirivao igrača zbog kog je isključen, a onda hteo da se obračunaju! (VIDEO)

Obojici bi ovakvo ponašanje prošlo u domovinama, pa su verovatno zato bili u čudu što su "pocrveneli"

Objavljeno:

Nejmar je najskuplje plaćeni igrač sveta (222 miliona je vredo njegov transfer iz Barselone), ali teško da se do sada isplatio Pari Sen Žermenu.

Brazilac je često odsutan zbog povreda koje lako zadobija, ali i zbog crvenih kartona koji mu nisu retkost u Francuskoj.

U porazu aktuelnog šampiona od Lila (1:0 na Parku prinčeva) kojie se tako vratio na prvo mesto, igrači PSŽ-a nisu ličili na sebe. Nikako ne mogu da uspostave kontinuitet i zbog toga im je titula itekako ugrožena.

Nejmar
foto: EPA/Ian Langsdon

Slično je u Ligi šampiona gde su posle briljantne partije u Barseloni, potpuno podbacili u revanšu, ali ipak prošli dalje.

Redovno je među najnervoznijima Nejmar. Dok su jurili izjednačujući gol protiv Lila, Tijago Džalo ga je faulirao pa uzeo loptu kako bi sprečio brzo izvođenje slobodnog udarca.

Nejmar ga je odgurnuo, nastala je gužva za vreme koje se Džalo folirao da je povređen, a na kraju su obojica dobili drugi žuti, odnosno crveni karton.

Iako su apsolutno zaslužili isključenje, za divno čudo Džalo je bio besan očigledno smatrajući da nije učinio ništa loše.

Nejmar je prvo prijateljski pokušao da smiri rivala zbog kog je i sam isključen, ali to nije uspelo. Došlo je do novog njihovog sukoba čim su ušli u tunel, a ljudi iz kluba su ih jedva razdvojili i odveli svakog u svoju svlačionicu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.